Σελίδες

26 Οκτωβρίου 2016

ΥΠΕΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Γράφει η Μαίρη Καρά 

     Τι είναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ; Μην είναι μια "αόρατη" ΙΔΕΑ που πλανάται μόνο στα οράματα των πιστών τέκνων του; Μην είναι μια φιλοσοφία που το νόημά της έχει χάσει την ΑΞΙΑ του στην εποχή μας; Μην είναι το πρωτογενές κύτταρο που εμφανίστηκε πάνω στον πλανήτη; Μην είναι το γέννημα ενός ανώτερου λαού, με αποστολή να μεταλαμπαδεύσει τις πολύτιμες ΓΝΩΣΕΙΣ του στους λαούς που δεν τις κατείχαν; Μην είναι η ΑΡΧΗ της ΓΕΝΕΣΗΣ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ; 
     Όποια έννοια κι αν συλλάβουν οι ΣΟΦΟΙ για την ύπαρξη του ελληνικού λαού θα είναι σωστή, γιατί ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ περικλείει την πεμπτουσία της Ανθρωπότητας. Όποιο όνομα και να δώσουν οι επιστήμονες για την προέλευση της ελληνικής φυλής, θα είναι σωστή, γιατί ΕΛΛΗΝΑΣ είναι ο γεννήτωρ της Ανθρωπότητας. Όποια εξήγηση καταγράψουν οι Ιστορικοί, για την μακροβιότητα και συνέχεια του Ελληνικού ΕΘΝΟΥΣ, θα είναι σωστή, γιατί ποτέ δεν αλλοιώθηκε από επιμιξίες, από αλώσεις, αλλά ούτε και από ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ. 
     Η ΑΛΗΘΕΙΑ του αιώνιου Ελληνισμού είναι διαχρονικά  ανθρωποκεντρική και δεν επηρεάστηκε από ΕΠΙ-ΘΕΣΕΙΣ σιωνιστών αλλά ούτε και από ΚΑΤΑ-ΘΕΣΕΙΣ δανειστών. Η παρουσία του είναι πανανθρώπινη χωρίς να φθείρεται, χωρίς να παρακμάζει, χωρίς να εκφυλίζεται, γιατί είναι μια παγκόσμια εξελικτική έννοια, που φωτίζει τις σκοτεινές πτυχές της αβύσσου της ψυχής των βάρβαρων λαών. Είναι η φλόγα και το πάθος που αναβλύζει απ' το θείο ΦΩΣ της ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ. Είναι η πνευματική έκφραση για ένα καλύτερο δίκαιο ΚΟΣΜΟ, αυτού που δημιουργεί με τον Αθάνατο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ! 
     Η υπαρξιακή διάσταση του Ελληνισμού έχει τις ρίζες της στην ΑΡΧΗ των πάντων και διέπεται απ' τις ΑΡΧΕΣ της Νομοτέλειας. Είναι η ανάπτυξη συγκεκριμένων διαδικασιών ή πράξεων, που πραγματώνονται σύμφωνα με τους εγγενείς νόμους τους. Η νομοτέλεια αναζητεί τους σταθερούς νόμους κάτω απ' τους οποίους λειτουργούν τα φυσικά ή κοινωνικά φαινόμενα, μα και την σχέση αιτίου-αποτελέσματος που υπάρχει σ' αυτά. Είναι η ουράνια μεγαλοφυΐα του Δημιουργού, που εκτόξευσε τον Έλληνα στην κορυφή της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ! 
     Ο Ελληνισμός αποτελείται από ένα ευρύ σύνολο Γνώσεων, Αξιών και Αρχών, που δόθηκε στους Έλληνες απ' τον Δημιουργό, με απώτερο σκοπό την μετάδοσή τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ώστε να μεταμορφωθεί σε ουράνια κοινωνία, μέσα απ' την πρόοδό τους. Εξ' ου και οι ικανοί και αφοσιωμένοι Έλληνες ανά τους αιώνες με τα πνευματικά χαρίσματά τους και τις πολεμικές τους ικανότητες προήγαγαν τον Ελληνισμό σε Επιστήμη και τον διέδωσαν στα πέρατα του κόσμου. Η Ιστορία βρίθει από τις γεωγραφικές κατακτήσεις και πολιτιστικές αναζητήσεις των διαχρονικών ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ! 
     Ο Ελληνισμός απ' την αρχή της δημιουργίας του μέχρι σήμερα ήταν είναι και θα είναι στο διηνεκές ο εκφραστής του ΘΕΙΟΥ, της Ευσέβειας στους Ιερούς Κανόνες και στους Νόμους της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης, της Ειλικρίνειας, του ενάρετου Βίου, της Ηθικής βιωσιμότητας του ανθρώπου, της Αλήθειας της ύπαρξής του και της αιώνιας πορείας του με οδηγό τις Ελληνικές Αρετές.  Οι έχοντες πολίτες τον Ελληνισμό ριζωμένο στην ψυχή τους, είναι κάτοχοι όλων των ΑΡΕΤΩΝ! 
     Ποιες είναι οι Αρετές του Έλληνα; Ανθρωπισμός Ηρωισμός, Ελευθερία, Δίκαιο, Φιλοπατρία, Αξιοπρέπεια, Μεγαλοψυχία, Αλληλεγγύη, Γενναιοδωρία και η προστασία των αδύνατων μελών της κοινωνίας. Αυτές οι αποκλειστικές Αρετές του έγιναν καρφί στο μάτι απολίτιστων λαών, που δεν εμφορούνται από πνεύμα ευγενούς άμιλλας απέναντί του. Είναι αυτή η γεμάτη από ελευθερωσύνη ψυχή του απόγονου των αρχαίων Ελλήνων, που ενεργοποιεί το μένος τους και επιδιώκουν να την ξεριζώσουν. Είναι η αδέσμευτη φιλοπατρία που σκοντάφτουν πάνω της όλα τα οπλικά και οικονομικά συστήματά τους, με τα οποία προκλητικά την ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ! 
     Η ελληνική φυλή διατηρήθηκε ανέπαφη σε ξενοκρατίες και δικτατορίες και θα καμφθεί από "άσφαιρες" απειλές διεθνών σιωνιστών; Θα δειλιάσει ο Έλληνας ο φέρων την Σοφία του Θεού, ο ζωοδότης ήλιος στο σκοτάδι της ΑΓΝΟΙΑΣ τους; Ο  ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ της ύπαρξής τους θα φοβηθεί τους δανεισμένους το ΠΝΕΥΜΑ του; Αυτό που μετάλλαξαν σε ΟΙΝΟ-ΠΝΕΥΜΑ για να μολύνουν το Ελληνικό Έθνος; Δεν έχουν ιδέα τι είναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! Γι' αυτό θα πληρώσουν τα χρέη τους στην Ανθρωπότητα με το ίδιο νόμισμα και μάλιστα με ΕΠΙ-ΤΟΚΙΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.