Μεγάλη ευλογία για τον Πειραιά η επίσκεψη της Θαυματουργού Εικόνας της
Παναγίας Εκατονταπυλιανής από την Πάρο! Μετριούνται στα δάχτυλα των
χεριών οι φορές που η ιστορικότερη εικόνα των Κυκλάδων έχει φύγει από το
όμορφο και αγιοτόκο νησί της Πάρου.
Με την ευκαιρία της εορτής των Δημητρίων 2016, η Παναγία μας θα φιλοξενηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων Πειραιά.
Η υποδοχή της Θαυματουργής Εικόνας της Παναγίας Εκατονταπυλιανής θα
πραγματοποιηθεί με τις τιμές που αρμόζουν, στο λιμάνι του Πειραιά την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 5:30 μ.μ.
Η Εικόνα της Παναγίας θα παραμείνει στον Πειραιά μέχρι τις 28 Οκτωβρίου
και αναμένεται πλήθος κόσμου, όχι μόνο από τον Πειραιά αλλά από ολόκληρη
την ηπειρωτική Ελλάδα, να προσέλθει για να την προσκυνήσει.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.