ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΙΤΗΣΑΝ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;
Γράφει ο Μανουήλ Αγγελος Γιαννόπουλος
Η Μουσικη εχει τεραστια δυναμη, Τα οφέλη στην ψυχη, το μυαλο, το ηθος και την παιδεια, είναι κυριολεκτικα ανεκτίμητα. Σημερα θα δουμε τι γινεται με τα παιδια τα οποια είναι μεγαλυτερης ηλικιας και δεν φοιτησαν σε μουσικα σχολεια.
Ειδικα για τα παιδια αυτά δημιουργούμε σωματεια με εκμαθηση οργανων, δημιουργούμε ορχηστρες και χορωδιες. Αυτό θα είναι το ένα σκελος. Το δευτερο σκελος θα είναι το αθλητικο με εκμαθηση του παγκρατιου. Επισης σε αυτους τους συλλογους θα μπορουν να συμμετεχουν και τα παιδια που τελειωσαν μουσικο σχολειο. Θα πρεπει να γνωρίζετε ότι οπωσδήποτε, τα μουσικα σχολεια, τα συνδιαζουμε, παντοτε, με την εκμαθηση του παγκρατιου αθληματος, την γνωση της πραγματικης Ελληνικης ιστοριας, και τον εκκλησιασμο. Ειδικα ο εκκλησιασμος-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ. Είναι απαραιτητο όλα τα προαναφερομενα. να συνδιαστουν πολύ σωστα, ειτε με τον καλυτερο δυνατο τροπο.
Μονον με αυτους τους τροπους δημιουργούμε τους Ελληνες του αυριο, για να εχουμε δικαιωμα στην επιβίωση. Επισης σε περιπτωση που απαξιωσουν τον θεσμο των μουσικων σχολειων, ειτε τα κλεισουν, όπως ειχε αναφερθεί παλιοτερα, τοτε αξιοποιούμε τους ικανοτερους καθηγητές από αυτά τα σχολεια στα προαναφερομενα σωματεια. Δια παν ενδεχομενο κανουμε από τωρα προαιρετικες επαφες. Επισης θα ηταν καλο, να χρησιμοποιηθουν καποιοι εξ αυτων στους νεους Ελληνικούς πολιτιστικους, αθλητικους συλλογους. Σε περιπτωση που τολμησουν να κλεισουν τα μουσικα σχολεια, πραγμα το οποιο απεύχομαι, τοτε μια άλλη επιλογή, θα είναι να δημιουργησουμε εάν είναι εφικτο ιδιωτικα μουσικα σχολεια, με χαμηλο κοστος φοιτησης. Αυτό μπορει να γινει και σε συνεργασια με τους απανταχου Ελληνες ομογενεις, και αλλους επιφανείς Ελληνες.
Κλεινοντας κανω εκκληση ως Μανουηλ Αγγελος Γιαννόπουλος σε ολους τους Ελληνοψυχους γονεις, να πηγαινουν τα παιδια τους σε μουσικα σχολεια, και σε πολιτιστικα πραγματικα Ελληνικα σωματεια.
Σημερα θα δουμε-ακούσουμε την ορχηστα νεων από την Κατερινη.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
(Πατήστε την παραπάνω εικόνα για να δείτε τις αναρτήσεις με θέμα τα Μουσικά Σχολεία του ιστολογίου μας)
Δείτε επίσης



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.