Σελίδες

15 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ του "Ιερού Λόχου 2012" στις αποθήκες και σε καταστήματα του LIDL

O "Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων", πραγματοποίησε ακτιβιστικές παρεμβάσεις διαμαρτυρίας για την ΑΦΑΙΡΕΣΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ από την Ελληνική Σημαία, στα προϊόντα του LIDL (διαβάστε σχετικά εδώ).


Αρχικά, από νωρίς το απόγευμα, αποκλείσαμε αιφνιδιαστικά και συμβολικά τις εισόδους εξόδουςτης κεντρικής αποθήκης του LIDL (των φορτηγών, με τα οποία μεταφέρονται τα προϊόντα αυτά), ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ για την προσβολή του Εθνικού μας Συμβόλου από την γερμανική εταιρεία! 

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης επιδόθηκε έγγραφη διαμαρτυρία στον εκπρόσωπο της εταιρίας. 

Λίγη ώρα αργότερα, μέλη του Ιερού Λόχου 2012, της Αλκίμου Νεολαίας του και ανεξάρτητων Εθνικιστών, πραγματοποίησαν ενημερωτική παρέμβαση έξω από το LIDL Διαβατών (Θεσσαλονίκης), ενημερώνοντας σχετικά και τους καταναλωτές. 

το φυλλάδιο που μοιράστηκε έξω από τα LIDL 

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αποδεχθούμε τετελεσμένα. ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ στις προκλήσεις τους. Αρκετά χρήματα έβγαλαν στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα να μάθουν πως είναι η Ελληνική μας σημαία. 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ μας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... 

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες σε συνεχόμενο οικονομικό αποκλεισμό (μποϋκοτάζ στα προϊόντα της εταιρίας LIDL), μέχρι να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να προσβάλουν τα εθνικά μας σύμβολα και να συμπεριφέρονται με αποικιοκρατικό τρόπο απέναντι στους Έλληνες.. 

Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

(δείτε την δικη μας ανάρτηση για το θέμα ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.