Σελίδες

28 Σεπτεμβρίου 2016

Τα αντισυνταγματικά και ανθελληνικά νομοσχέδια εξακολουθούν να ψηφίζονται από τους ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ προδότες.... (πάνε για ξεπούλημα και οι ΔΕΚΟ)

Με 152 ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο με τις επείγουσες ρυθμίσεις για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων. 
 
Σύσσωμη η Αντιπολίτευση -ΝΔ, Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων) καταψήφισε με 141 ψήφους. Απουσίασε λόγω ασθένειας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ K. Σέλτσας. 
 
Επίσης, με 152 ψήφους υπέρ και 141 κατά, ψηφίστηκαν τα άρθρα 1 και 2 (ασφαλιστικές ρυθμίσεις και ένταξη των ΔΕΚΟ στο υπερταμείο).
 
Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησαν επί της αρχής του νομοσχεδίου και επί των άρθρων 1 και 2, η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΚΚΕ. 
 
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 
ΣΧΟΛΙΟ
Οι πολιτικοί απατεώνες που μας δουλεύουν εδώ κι εξι χρόνια ψήφισαν να παραχωρηθούν οι ΔΕΚΟ στο υπερταμείο για ξεπούλημα...
Οι άλλοι οι αντίπαλοί τους που ψήφισαν ΟΧΙ, με εξαίρεση το ΚΚΕ και την ΧΑ, θα ψήφιζαν σαφέστατα ΝΑΙ αν ήταν αυτοί στην κυβέρνηση....
Αλλά μιας και είναι αντιπολίτευση ψήφισαν κατά....
Εννοείται βέβαια ότι αν κυβερνούσε η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ, όλοι αυτοί οι ξεφτιλισμένοι θεατρίνοι των Συριζανελ, θα ψήφιζαν μονοκούκι ΟΧΙ και μάλιστα με αντιμνημονιακές κορώνες για τους αντιπάλους τους....  
Και πάει λέγοντας.....

Κι έτσι πορευόμαστε οι άμοιροι πολίτες παρακολουθώντας τον θέατρο που παίζεται στην κατεχόμενη βουλή, αλλά ζώντας την τραγωδία της ζωής μας κάθε φορά που βρισκόμαστε μπροστά στα γκισέ της εφορίας και των τραπεζών...

Ως πότε άραγε......;

ΥΓ. Απολαυστικοί οι Σκουρλέτης και Τσακαλώτος που διαβεβαίωσαν ότι ΔΕΝ θα πουληθεί η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ....  δηλαδή το νεράκι του κόσμου....
Είναι μια υπόσχεση που πρέπει να την λάβουμε σοβαρά υπόψιν....
Αλλωστε είναι αυτοί που υποσχέθηκαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια, δεν θα ξεπουλήσουν τα αεροδρόμια, δεν θα ξεπουλήσουν τον ΟΛΠ, δεν θα μειώσουν τις συντάξεις και θα φέρουν την ανάπτυξη....
 
Τι δεν τους πιστεύετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.