Σελίδες

28 Σεπτεμβρίου 2016

Οι Τούρκοι ψάχνουν με άγχος τον τουρκογενή Αγιο Νικόλαο!!!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με ιδιαίτερη ένταση οι Τούρκοι συνεχίζουν τελευταία τις ανασκαφές που άρχισαν εδώ και 28 χρόνια στην αρχαία πόλη της Λυκίας, τα Πάταρα, που είναι και η γενέτειρα του μεγάλου Αγίου της Μικράς Ασίας, του Αγίου Νικολάου.

Το πιο εντυπωσιακό όμως σε αυτή την είδηση, είναι ότι σύμφωνα με τον υπεύθυνο των ανασκαφών, τον Τούρκο καθηγητή İşkan Işık, η προσοχή των ανασκαφών έχει επικεντρωθεί με ιδιαίτερη ένταση στο να βρεθεί όπως πιστεύουν οι Τούρκοι ο ναός του Αγίου Νικολάου, που όπως δηλώνουν έχει αναφερθεί ότι υπήρχε στα Πάταρα και όπως διατείνονται είναι ένα μεγάλο θαύμα για την Λυκία με πολύ μεγάλη σημασία.

Η μεγάλη ένταση των Τούρκων για να βρεθεί αυτό ο ναός, φαίνεται και από τα μεγάλα ποσά που έχουν ρίξει στα συνεργία των ανασκαφών και όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, (Cumhurriyet 26/9), τους τελευταίους μήνες έχει διατεθεί περίπου ένα εκατομμύριο τούρκικες λίρες, ποσό που κρίνεται ιδιαιτέρα υψηλό.

Αλλά το τουρκικό άγχος φαίνεται και από κάτι άλλο πολύ χαρακτηριστικό. Αυτό είναι ο τουρκικός φόβος μήπως ταυτιστεί ο Άγιος Νικόλαος και ο ναός του με την παρουσία του ελληνισμού. Όπως δήλωσε πολύ χαρακτηριστικά ο γενικός υποδιευθυντής της Τράπεζας Εργασίας της Τουρκίας, Senar Akkuş, που μετέχει με μεγάλη χορηγία στις ανασκαφές, ο Άγιος Νικόλαος δεν έχει καμία σχέση με τους Έλληνες και τον Ελληνισμό της περιοχής.

Έφτασε δε στο σημείο να υποστηρίξει ότι η Λυκία είναι αναπόσπαστο τμήμα της Μικράς Ασίας και του πολιτισμού της Ανατολίας, που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την παρουσία των Ελλήνων: «Likya Yunan değil Anadolu halkıdır», δηλαδή, «Η Λυκία δεν είναι ελληνική, είναι λαός της Ανατολίας» και προχωρώντας ισχυρίστηκε πως οι… τουρκογενείς Ίωνες δεν έχουν καμία σχέση με τους αθηναϊκούς εποικισμούς της περιοχής. Συνεπώς και ο Άγιος Νικόλαος είναι… τουρκογενής!

Το ξέρατε αυτό;; Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ 
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΣΧΟΛΙΟ
Ο πολιτισμός της Μικράς Ασίας από την αρχαία Ελλάδα δεν ήταν ελληνικός....
Η βυζαντινή αυτοκρατορία δεν ήταν ελληνική....
Οι Αγιοι του Χριστιανισμού που γεννήθηκαν στην Μικρά Ασία δεν είναι Ελληνες....
Γενικά οι Τούρκομογγόλοι που ήρθαν από τις στέππες της Μογγολίας πριν από 1000 χρόνια κλέβουν ότι μπορούν από την ιστορία μας.....

Αλλωστε όπως είναι γνωστό είναι παντελώς απολίτιστοι, βάρβαροι και μάλιστα δεν εκπολιτίζονται και εύκολα λόγω εξαιρετικώς χαμηλού IQ.....
Δεν ίδρυσαν καμία νέα πόλη αλλά κατέχουν μόνο τις ελληνικές...
Δεν δημιούργησαν κανέναν πολιτισμό...
Δεν έχουν προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα παρά μόνο σφαγές, παιδωμαζώματα, εξισλαμισμούς και γενοκτονίες....

Ευτυχώς που τα ψωμιά τους είναι λίγα....
Σύντομα θα εξαφανιστούν και θα ησυχάσουμε.
Πριν από αυτό όμως πρέπει να απαλλαγούμε από το προδοτικό συνάφι που μας κυβερνάει.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.