Σελίδες

20 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…

Γράφει ο Πέτρος Χασάπης 

Από το 2011, δηλαδή από την έναρξη εμφάνισης των αποτελεσμάτων των μνημονίων, η Ελλάδα πέρασε για πρώτη φορά σε αρνητικό ισοζύγιο θανάτων – γεννήσεων, καθόσον οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις και τρέχουν πλέον με μεγάλη ταχύτητα. 

Αν προσθέσουμε και τη μετανάστευση των νέων επιστημόνων κατά εκατοντάδες χιλιάδες, αντιλαμβανόμαστε όλοι τι γίνεται, τη στιγμή μάλιστα που αυξάνονται οι εισροές παράνομων μεταναστών, κυρίως μουσουλμάνων, με φυσικό αποτέλεσμα την αναμενόμενη μίξη. 

Είναι φανερό ότι το έθνος μας βιώνει τη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του. 

Αναρωτιέμαι αν αυτή η εξέλιξη, που βολεύει απόλυτα τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, είναι απλά τυχαία ή οργανωμένο σχέδιο της διεθνούς ελίτ. 

Πεθαίνουμε φίλοι μου, αλλά δεν κουνάμε ούτε το μικρό μας δακτυλάκι, ευελπιστώντας πλέον μόνο στον Παράδεισο, αφήνοντας τις ζωές μας στα χέρια των επαγγελματιών πολιτικών μας και τις περιουσίες μας στα χέρια των επιτήδειων. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.