Σελίδες

29 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΡΙΗΡΗΣ. Τακτική και Επιχειρησιακό περιβάλλον στην αρχαία Ελλάδα. Παρουσίαση του βιβλίου σήμερα 7.00μ.μ στο Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ.

Η αγαπητή μας φίλη Κρίστυ συγγραφέας και ερευνήτρια αλλά και διαχειρίστρια του φιλικού μας ιστολογίου Περί Αλός, παρουσιάζει ένα ακόμα εξαιρετικό ιστορικό βιβλίο στο οποίο θα γνωρίσουμε ένα από τα πιο δοξασμένα πολεμικά σκάφη της ελληνικής ιστορίας την ΤΡΙΗΡΗ.

Το Πολεμικό μας Ναυτικό και όσοι αγαπούν την ελληνική ιστορία αποκτούν ένα ακόμα πολύτιμο ιστορικό εγχειρίδιο μετά το εξαιρετικό Λεξικό των Αρχαίων Ελληνικών Ναυτικών Ορων επίσης της αγαπητής μας Κρίστυ.


Δείτε δύο παλιότερες αναρτήσεις ΕΔΩ κι ΕΔΩ  

Ακολουθεί η πρόσκληση: 

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού μας προσκαλεί στην παρουσίαση της νέας έκδοσης της Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού με τίτλο «Τριήρης: Τακτικές και Επιχειρησιακό Περιβάλλον» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 στο Πλωτό Ναυτικό Μουσείο «Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ», στο Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης, στον Φλοίσβο στο παλαιό Φάληρο.

Ομιλητές στην ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση θα είναι, ο Πλοίαρχος Λ. Τσιαντούλας ΠΝ, Διευθυντής Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού, ο Ιωάννης Θ. Μάζης, Καθηγητής Γεωπολιτικής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου, συγγραφέας του βιβλίου και ερευνήτρια Ναυτικής Ιστορίας.

Στην εκδήλωση θα λάβει χώρα και η απονομή των βραβείων του ετήσιου διαγωνισμού μελέτης και φωτογραφίας του περιοδικού «Ναυτική Επιθεώρηση».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, οπότε… όσοι πιστοί προσέλθετε! 

Δείτε την προηγούμενη ανάρτησή μας ΕΔΩ

Δείτε την παρουσιάση μέσα απο βιντεο και φωτογραφίες ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.