Σελίδες

27 Αυγούστου 2016

Η Μάχη των Θερμοπυλών (αφηγηματικό βίντεο)


από τον χρήστη Ancient King

Ο Κ.Πλεύρης αναφέρεται στην δεύτερη περσική εισβολή στην Ελλάδα, η πρώτη ήταν το 490 π.Χ όταν και ηττήθηκαν στον Μαραθώνα. Η δεύτερη εισβολή τους έγραψε μια από τις ενδοξότερες σελίδες της Ελληνικής ιστορίας, τη μάχη των Θερμοπυλών (480 π.Χ) όπου ο Λεωνίδας με 300 Σπαρτιάτες και ελάχιστο αριθμό από Θεσπιείς, Φωκείς κλπ αντιστάθηκαν σε ορδές εκατομμυρίων βαρβάρων (ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ έλεγαν στην αρχαία Ελλάδα) και αν δεν υπήρχε ο Εφιάλτης, ένας ακόμη προδότης που γέννησε η πατρίδα μας, η ιστορία θα είχε γραφτεί αλλιώς.. 

Οι Θερμοπύλες αποτελούν παράδειγμα ηρωϊσμού των ελεύθερων Ελλήνων που υπερασπίζονται την πατρίδα τους και την ελευθερία τους. Τότε υπήρχε ο Εφιάλτης, σήμερα υπάρχουν πολλοί απόγονοί του.. Οι βάρβαροι της εποχής μας είναι προ των πυλών.. Η απάντηση προς κάθε κατεύθυνση παραμένει η ίδια: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ 

Στο τέλος του βίντεο αποκαλύπτεται ο βρώμικος ρόλος του Υπουργείου Παιδείας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.