Σελίδες

26 Ιουλίου 2016

Το βιολί της η νεοταξίτικη FIBA. Πάλι "Μακεδονία" τα Σκόπια....

Το Ευρωμπάσκετ Β' Κατηγορίας διεξάγεται αυτή την περίοδο στο Σαράγεβο και μεταξύ άλλων στη διοργάνωση συμμετέχουν μεταξύ άλλων τόσο η Ελλάδα, όσο και η ΠΓΔΜ.

Η FIBA, όμως, υπέπεσε σε ένα ατόπημα, καθώς στην επίσημη ιστοσελίδα χρησιμοποιεί την συντομογραφία «ΜΚD» για την εθνική ομάδα της ΠΓΔΜ και όχι τα αρχικά «FYROM» που είναι αποδεκτά από τους διεθνείς οργανισμούς και είναι η διεθνής ονομασία της γειτονικής χώρας.

 Ενα παρόμοιο λάθος είχε συμβεί και στο Ευρωμπάσκετ του 2015, το οποίο, όμως, διορθώθηκε ύστερα από παρέμβαση της ΕΟΚ. Η FIBA μάλιστα είχε απολογηθεί στην Ελληνική Ομοσπονδία για το λάθος της και είχε προβεί στις απαραίτητες αλλαγές. 

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Εσείς τι λέτε; Το κάνουν κάθε φορά επίτηδες ή κατά λάθος....;
Τα σιχάματα της FIBA.....  
Αν, λέω αν, υπήρχε εθνική πατριωτική κυβέρνηση κι όχι τα ανδρείκελα που κυβερνάνε δυστυχώς τον τόπο, θα έγραφαν μια ανακοίνωση στην FIBA και θα έλεγαν ότι αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που δέχονται κάτι τέτοιο.... 
Από το επόμενο "λάθος" η εθνική ομάδα της Ελλάδας θα αποχωρεί χωρίς δεύτερη κουβέντα.....

Απλά πράγματα....
Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι στην ζωή αυτή τις συγνώμες τις δεχόμαστε ΜΟΝΟ από συνανθρώπους μας που κάνουν λάθη όπως λέει και το Ευαγγέλιο,.... κι όχι από νεοταξίτικα τσουτσέκια που θέλουν συνέχεια να μας σπάνε τα νεύρα επειδή είμαστε Ελληνες....

Μόλις αυτό γίνει κάνα δύο φορές και η ελληνική ομάδα αποχωρήσει τότε θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα....

Και ή θα αρχίσουν να μας υπολογίζουν και να προσέχουν μια και καλή από εδώ και πέρα και να χρησιμοποιούν το FYROM, ή θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το MKD και να μας έχουν γραμμένους....
Τουλάχιστον έτσι όμως θα αποφύγουμε τα ταπεινωτικά παρακάλια κάθε φορά και ταυτόχρονα θα αντιληφθούμε αν μας έχουν γενικώς γραμμένους.... (κι αυτό είναι πολύ χρήσιμο για να μην έχουμε αυταπάτες....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.