Σελίδες

9 Ιουλίου 2016

Συνελήφθη ο γιος του Π.Σκουρλέτη σε επεισόδια αναρχικών. Αυτοί κυβερνάνε....

Ενας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στα γραφεία του Λαικού Συνδέσμου στο Μαρούσι, ήταν ο γιος του Πάνου Σκουρλέτη, Βασίλης Σκουρλέτης. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα του parapolitika.gr, ο21χρονος γιος του υπουργού βρισκόταν μαζί με ακόμη 50 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στις 18 Ιουνίου 2016 στην οδό Γράμμου στο Μαρούσι, αντιδρώντας σε διανομή φυλλαδίων που πραγματοποιούσαν μέλη του Λαικού Συνδέσμου.
Οι νεαροί που συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων και ο γιος του υπουργού, πέρασαν τις πόρτες του Εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με την δικάσιμο να έχει οριστεί για τις 15 Ιουλίου 2016.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φοιτητής δεν είπε ούτε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ούτε στους άνδρες της Ασφάλειας ότι είναι γιος του υπουργού, ωστόσο τα στοιχεία πατρός-μητρός που έδωσε συνέπιπταν με αυτά του υπουργού και της συζύγου του, η οποία, μάλιστα, έχει ένα ιδιαίτερα σπάνιο όνομα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όσο βρισκόταν στη ΓΑΔΑ δεν τον επισκέφθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης παρά μόνο η μητέρα του, η οποία του πήγε μια μπλούζα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια. 
ΣΧΟΛΙΟ
Μιλάμε για διαλυμένες οικογένειες....
Μιλάμε για άθεες οικογένειες...
Μιλάμε για απάτριδες οικογένειες....
Μιλάμε για ΜΗ οικογένειες .....
Αυτοί οι τύποι κυβερνάνε την πατρίδα μας και μετά αναρρωτιόμαστε γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας και πόσο προδότες είναι οι κυβερνώντες... 
Αν περιμένετε να πληροφορηθείτε από τα ΜΜΕ για το συμβάν και για την δικαστική εξέλιξη του είστε βαθιά νυχτωμένοι...

Νεότερη εξέλιξη.....(15-07-2016)

Ελεύθερος με αναστολή...... ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.