Η αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών στο πόλο με την αντίστοιχη της Κροατίας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ την Κυριακή λόγω σύρραξης μεταξύ των παικτών και μια μέρα μετά είδαν το "φως" της δημοσιότητας τα πλάνα από τα έκτροπα στην πισίνα.
Οι Έλληνες διεθνείς διαμαρτύρονταν για το σκληρό παιχνίδι, στα όρια του αντιαθλητικού, από τους Κροάτες, γεγονός που προκάλεσε εκνευρισμό και έκρηξη λίγο πριν το τέλος του αγώνα, στη διάρκεια της 4ης περιόδου.
Έλληνες και Κροάτες πιάστηκαν στα χέρια και για αρκετή ώρα η πισίνα μετατράπηκε σε πεδίο... ναυμαχίας με τις γροθιές εκατέρωθεν να διαδέχονται η μία την άλλη και την τάξη να αποκαθίσταται αρκετή ώρα αργότερα.
Δείτε το άγριο ξύλο στο VIDEO που ακολουθεί, με τους Έλληνες να φορούν τα μπλε σκουφάκια και τους Κροάτες τα λευκά.
πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.