Σελίδες

27 Ιουνίου 2016

Οι Παρενέργειες της Κυπριακής Κρίσης έφεραν το BREXIT

Γράφει ο Δικέφαλος 

- Για να καταλάβουμε τι έχει γίνει ας τοποθετήσουμε χρονικά τα γεγονότα (με απλά λόγια): 

1. Έχουμε κυβέρνηση Χριστόφια ο οποίος ακροβατεί μεταξύ ΡΩΣΙΑΣ- ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ. 

- Δηλαδή η ΚΥΠΡΟΣ αν και μέλος της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΕ ως βασική αμυντική αγορά έχει την ΡΩΣΙΑ και επίσης κατά την ανακήρυξη της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ υπόσχεται τα οικόπεδα μπροστά από τις ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ) σε ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

- Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ ενώ έπιασαν βαπόρι με ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ που πήγαιναν στην ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ στην ΣΥΡΙΑ υποχρεώνουν την ΚΥΠΡΟ να τους αποθηκεύσει στο ΜΑΡΙ, λίγο πριν ξεσπάσει Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ. 

- Σιγά μην άφηναν οι ΡΩΣΟΙ να πέσει η τεχνολογία των πυραύλων σε λάθος χέρια, ναι αλλά και η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΕ δεν παρείχε καμία βοήθεια στους ΚΥΠΡΙΟΥΣ.
Σύνδεσμος: ΕΔΩ 

2. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ) ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ.

3. Έρχονται τα ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ 2012 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

- Αποτέλεσμα είναι να χάσουν ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ. Η ΑΟΖ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΕ.

4. Για 8 μήνες η ΒΡΕΤΑΝΙΑ και η ΓΕΡΜΑΝΙΑ παλεύουν πάνω στο πτώμα της ΚΥΠΡΟΥ για την ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ με κερδισμένη τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ σε μία χώρα που άνηκε πάντα στην ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ.

5. Στις 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2012 Η LE MONDE ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΤΙ:

Η Αγγλία θα φύγει από την Ευρωπαϊκή Ενωση;  ΕΔΩ 

5. ΣΤΙΣ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 Ο ΚΑΜΕΡΟΝ μετά από απόφαση του ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ή ΟΧΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΕ.
Σύνδεσμος: ΕΔΩ 

ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ ΤΟ BREXIT KAI ΜΑΛΛΟΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ.

ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; 

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.