Σελίδες

28 Μαΐου 2016

Πληρωμές με μετρητά μόνο μέχρι 100 ευρώ στις εφορίες.

Τη μείωση του ποσού αποπληρωμής φορολογικών υποχρεώσεων στις ΔΟΥ, που γίνεται υποχρεωτικά με πλαστικό χρήμα ή επιταγές, ανακοίνωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, από το φόρουμ για τις ψηφιακές πληρωμές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αποπληρωμή των υποχρεώσεων στις ΔΟΥ, θα γίνεται υποχρεωτικά με κάρτα ή επιταγές για οφειλές άνω των 100 ευρώ, ενώ μέχρι σήμερα ίσχυε το όριο των 200 ευρώ.

Ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων υπέγραψε την σχετική απόφαση.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Για όσους αναρωτιούνται....
Αυτό είναι παράνομο και αντισυνταγματικό μέτρο...
Τα μετρητά χρήματα είναι τραπεζογραμμάτια του ελληνικού δημοσίου (άσχετα αν είναι ευρώ) και ο νόμος ορίζει ότι είναι υποχρεωτική η αποδοχή τους σε ΟΛΕΣ τις συναλλαγές....
Οταν το ίδιο το κράτος παραβαίνει τους νόμους του τι να λέμε τώρα για τον ιδιωτικό τομέα....

Φυσικά επειδή η δουλειά ούτως ή άλλως είναι στημένη από την Νέα Τάξη, τώρα σιγά σιγά παρουσιάζονται κανόνες και νόμοι που ορίζουν ότι οι ιδιώτες δεν θα μπορούν να αρνούνται το πλαστικό χρήμα!!!!!!!

Ετσι κι αλλοιώς το παγκόσμιο πείραμα που γίνεται στου κασιδιάρη Ελληνα (πειραματόζωου) το κεφάλι έχει μπει για τα καλά στο αυλάκι....

Η κατάργηση των μετρητών και η επιβολή του πλαστικού χρήματος που δεν συμβαίνει πουθενά αλλού στον κόσμο έρχεται με γρήγορους ρυθμούς....

Καλά ξεμπερδέματα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.