Σελίδες

27 Φεβρουαρίου 2016

Το προσκυνητάρι του Κυρίου πάλι στην θέση του....

Μόλις διαβάσαμε στο Κατάνυξη τα ευχάριστα νέα! 

Έλαβαν αρχικά εμαιλ για το γεγονός. Έβαλαν και φωτογραφίες, οπότε σίγουρα ισχύει. Με αυθόρμητη δυναμική παρέμβαση το προσκυνητάρι που είχε εκτοπιστεί με εντολή Κοσμήτορα από τον κεντρικό 1ο όροφο στον απομονωμένο 4ο όροφο της θεολογικής σχολής (ενδεχομένως στα πλαίσια δημιουργίας νέου τμήματος ισλαμικών σπουδών), φρόντισαν κάποιοι και επέστρεψε στη θέση του! Δόξα τω Θεώ!!! 

Δείτε:

Ενημερωθήκαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: "Με μια αυθόρμητη συμβολική πράξη διαμαρτυρίας, το προσκυνητάρι του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ. επέστρεψε στη θέση του". 

Επιβεβαιώσαμε την είδηση με επί τόπου φωτογράφηση που σας παρουσιάζουμε για του λόγου το αληθές. Είμαστε σύμφωνοι με την αυτήν την δυναμική πράξη διαμαρτυρίας, που με συνοπτικές διαδικασίες, έβαλε “τα πράγματα στη θέση τους”. Αποτελεί ένα αγωνιστικό μάθημα για όλους μας, να μη δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα οικουμενιστικά “μαγειρέματα”. 

Ευχόμαστε η πράξη αυτή να βρει μιμητές σε καθημερινούς απλούς ανθρώπους και να μας εμπνεύσει να ορθώνουμε όλοι το ανάστημά μας. Να υπερασπιζόμαστε τις αξίες και τα ιδανικά της Ελληνορθόδοξης παράδοσής μας, χωρίς να φοβόμαστε το λεκτικό μπούλινγκ (φονταμενταλιστές, συντηρητικούς, ακραίους, ξενοφοβικούς, ρατσιστές κλπ)

Θερμά συγχαρητήρια στους ανώνυμους ομολογητές της πίστεως, που απέδειξαν πως υπάρχει ελπίδα, υπάρχει τρόπος, πολιτισμένα αλλά αταλάντευτα, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους οικουμενιστές, πως ο πιστός λαός θα αντιδράσει στις πρωτοβουλίες τους.

http://katanixis.blogspot.gr/
από εδώ

Δείτε παλιότερη ανάρτησή μας ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.