Σελίδες

18 Φεβρουαρίου 2016

Ξένα κανάλια πλήρωναν λαθρομετανάστες για να κάνουν τους πνιγμένους.

Απίστευτη καταγγελία Μητροπολίτη Κω: Ξένα κανάλια πλήρωναν μετανάστες για να κάνουν τους πνιγμένους
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Μητροπολίτη Κω καὶ Νισύρου Ναθαναήλ ότι ξένα κανάλια πλήρωναν μετανάστες για να κάνουν τους πνιγμένους...  

Μετά και από αυτή την καταγγελία, αλλά και την εθνικά επικίνδυνη νεοταξίτικη πολιτική της λαθρολαγνείας, έχει κανείς αμφιβολία για το πως τυλίχτηκε η χώρα μας σε μια κόλλα χαρτί??? 

Ο Μητροπολίτης Ναθαναήλ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89, κατήγγειλε ότι «μπροστά στα μάτια μου... ξένα κανάλια έδιναν 20 ευρώ σε ανθρώπους για να κάνουν τους πνιγμένους». 

Υποστήριξε ότι αυτό που εισπράττει ως εικόνα είναι εντελώς ψεύτικο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και χαρακτήρισε πόλεμο εντυπώσεων αυτό που γίνεται, το οποίο όπως είπε «δεν ξέρω γιατί κατευθύνεται έτσι». Πρόσθεσε ότι αυτό είναι κακό, ότι γίνεται από καιροσκόπους της πολιτικής και τόνισε ότι είναι αμαρτία να παίζουμε έτσι με αυτούς τους ανθρώπους. 

Τέλος, επεσήμανε ότι «οι ντόπιοι είναι αυτοί που συμμετέχουν στην αλληλεγγύη. Οι οργανώσεις απλά συνεπικουρούν. Δεν μπορούμε να κρίνουμε από ένα ελάχιστο για να κάνουμε εντύπωση και να καταστρέφουμε τον λαό.» 

www.iefimerida.gr
το είδαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.