Σελίδες

14 Φεβρουαρίου 2016

Αντιορθόδοξη, αντιρωσική και φιλοοικουμενιστική δήλωση του Οικουμενικού Πατριάρχη για την συνάντηση Πάπα και Πατριάρχη Μόσχας.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Οι μάσκες έπεσαν και σε εποχή Ομολογίας φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ποιοι υπηρετούν την δαιμονική Νέα Τάξη και ποιοι προσπαθούν να αντισταθούν και να ανασχέσουν την παγκόσμια λεηλασία της.

Ο προκαθήμενος τους Φαναριού, αναφερόμενος στην ιστορική για πολλούς συνάντηση του Ιησουίτη Πάπα Φραγκίσκου με τον Πατριάρχη της Μόσχας Αλέξιο στην Κουβά, για να δηλώσουν την θέληση τους να προστατευόσουν τους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής από το μαρτυρικό δράμα που ζουν εξ’ αιτίας των δολοφόνων Τζιχαντιστών, επιτέθηκε ανοιχτά κατά του Πούτιν, προειδοποιώντας μάλιστα τον «συνάδελφο» του Φραγκίσκο να προσέχει τους Ρώσους για να μην… γίνει δεκανίκι τους. Ακουσον! Ακουσον!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τουρκικός τύπος που σχολίασε τις δηλώσεις του Βαρθολομαίου για την συνάντηση Πάπα – Πατριάρχη Αλεξίου της Μόσχας, ανέφερε ότι η συνάντηση αυτή έγινε υπό την «σκιά» του Πούτιν επικαλούμενος τις απόψεις του Βαρθολομαίου που έσταζαν μίσος για τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο οποίος είναι ο μοναδικός ηγέτης που ενδιαφέρθηκε για το δράμα των χριστιανών της Μέσης Ανατολής.

Χαρακτηριστική είναι και η φράση που αποδίδεται στον Βαρθολομαίο σχολιάζοντας αυτή την συνάντηση, που σύμφωνα με τους Ρώσους έγινε μόνο για αυτόν τον ιερό σκοπό και δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω όπως πολλοί θέλησαν να την ερμηνεύσουν, ότι δηλαδή και η Μόσχα ενέδωσε στις οικουμενιστικές πολιτικές.

Είπε λοιπόν ο Βαρθολομαίος : «Hedef dini ise olumlu bir görüşme. Ancan Vatıkan dilkkatli olmalı Moskova nın emmelerine koltuk derneği olmamali», Δηλαδή «Όσον αφορά την θρησκεία ο στόχος της συνάντησης αυτής είναι θετικός. Αλλά το Βατικανό πρέπει να προσέξει μήπως γίνει το… δεκανίκι στις φιλοδοξίες της Μόσχας!». Μάλιστα!

Πιστός υπηρέτης των Αμερικανών, των Οικουμενιστών και της Νέας Τάξης, ο προκαθήμενος του Φαναριού έδειξε για άλλη μια φορά το πραγματικό του πρόσωπο.

Προσπάθησε να… «προστατέψει» τον στενό του φίλο και αδελφό, όπως τον αποκαλεί, τον Ιησουίτη Πάπα του Βατικανού, μήπως ο «καημένος» και πέσει θύμα των ραδιουργιών του Πούτιν και της Μόσχας.

Πραγματικά σε τέτοιες κρίσιμες εποχές κυριαρχεί αυτό που είχε πει ο μεγάλος Όσιος παππούλης μας, «Ηρθε η ώρα να χωριστεί η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ!». 

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ 
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.