Ν. Λυγερός - 1ο Masterclass Πολυκυκλικότητας, Πύργος Αραπάκη, Μάνη, 08-10/01/2016. Μέρος Β' ΕΔΩ
Φωτογραφίες - Ν. Λυγερός - 1ο Masterclass Πολυκυκλικότητας, Πύργος Αραπάκη, Μάνη. Μέρος Α' ΕΔΩ
Φωτογραφίες - Ν. Λυγερός - 1ο Masterclass Πολυκυκλικότητας, Πύργος Αραπάκη, Μάνη. Μέρος Β' ΕΔΩ
Φωτογραφίες - Ν. Λυγερός - 1ο Masterclass Πολυκυκλικότητας, Πύργος Αραπάκη, Μάνη. Μέρος Α' ΕΔΩ
Π. Διαμάντης - Ν. Λυγερός: Ελλάδα, Αυστραλία: Από την ιστορία των θυσιών στη συμμαχία των ιδεών ΕΔΩ
Ν. Λυγερός - Ελλάδα, Αυστραλία: Από την ιστορία των θυσιών στη συμμαχία των ιδεών. Μέρος Α' ΕΔΩ
Π. Διαμάντης - Ελλάδα, Αυστραλία: Από την ιστορία των θυσιών στη συμμαχία των ιδεών . Μέρος Β' ΕΔΩ
Ν. Λυγερός - Ελλάδα, Αυστραλία: Από την ιστορία των θυσιών στη συμμαχία των ιδεών . Μέρος Γ' ΕΔΩ
Ο Νίκος Λυγερός είναι καθηγητής Γεωστρατηγικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.