Σελίδες

28 Ιανουαρίου 2016

Αυτό εννοεί ο Τσίπρας όταν λέει δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα... Κι αυτή είναι η εσχάτη προδοσία του Καμμένου.. Αφύλακτη πατρίδα.

Του Γιάννη Πετρίδη

Βίντεο-σοκ καταγράφει τουρκική επιχείρηση μεταφοράς λαθρομεταναστών στην Λέσβο, όπου στην ακτή του ελληνικού νησιού, τους αναμένουν Τούρκοι και μάλιστα Τούρκοι με τζιπ με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας!

Στην παραλία αναμένει τους λαθρομετανάστες ολόκληρη ομάδα Τούρκων (ένας στην υποδοχή, άλλος στο τζιπ και άλλος τραβά το βίντεο!

Ο Τούρκος φαίνεται καθαρά στο βίντεο είναι αυτός που οδηγεί το φουσκωτό και όλα τελειώνουν «χαλαρά» με τις ελληνικές αρχές (ο Θεός να τις κάνει αρχές δηλαδή)  να είναι εξαφανισμένες, όπως προβλέπεται άλλωστε…

Για το θέμα των μέτρων αποτροπής/πρόληψης εισόδου αλλοδαπών στη χώρα δεν τίθεται καν θέμα αφού τα σύνορα είναι διάπλατα ανοικτά για όποιον θέλει να έρθει, όποτε το θελήσει και με όποιο τρόπο.

Δεν είναι ανάγκη καν να το σχολιάσουμε αφού η «χώρα» είναι παραδομένη κυριολεκτικά στους Τούρκους διακινητές, και στην τουρκική Ακτοφυλακή βάσει συγκεκριμένης πολιτικής γραμμής.

Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο θέαμα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά παγκόσμια. Καμία χώρα στην ιστορία δεν έχει βιώσει τέτοια απώλεια εθνικής κυριαρχίας.

Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι τι θα γίνει στην περίπτωση που το συγκεκριμένο φουσκωτό δεν είναι ένα αλλά 100 μαζί και αντί λαθρομεταναστών υπάρχουν τουρκικές ειδικές δυνάμεις.

Η απάντηση είναι προφανής αλλά ταυτόχρονα και απογοητευτική για την πλήρη διάλυση που επικρατεί στα θαλάσσια σύνορα του Α. Αιγαίου όσο και αν κάποιοι διατείνονται ότι στη «θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα».

Bέβαια, η ευθύνη είναι-ως συνήθως-διακομματική: Το Δουβλίνο ΙΙ και τα όσα απίστευτα προβλέπει για την περισυλλογή, περίθαλψη και υποχρεωτική φιλοξενία στο κράτος υποδοχής και μόνο, όποιων συλληφθούν χωρίς άδεια εισόδου εντός του χώρου κυριαρχίας ενός κράτους μέλους, το υπέγραψε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...

Απογοήτευση όμως προκαλεί και το γεγονός ότι το κόστος της λαθρομετανάστευσης έχει ανέλθει στα 300 εκατ. € τον τελευταίο χρόνο χρήματα που δίνει ο Έλληνας φορολογούμενος τη στιγμή που ο ίδιος εκλιπαρεί για λίγα  δωρεάν φρούτα στον Κολωνό.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

πηγή 

ΣΧΟΛΙΟ
Οπως θα δείτε στο βίντεο οι "πρόσφυγες" ως συνήθως είναι αποκλειστικά νεαροί άντρες...
Στο φουσκωτό επιβαίνει μόνο μία γυναίκα με δύο μικρά παιδιά...
Συνεπώς έχουμε 3 πρόσφυγες και 30 λαθρομετανάστες...
Οι Τούρκοι τους περιμένουν άνετα να τους υποδεχτούν στο ελληνικό έδαφος...
Ο Τούρκος μάλιστα κάνει και περιγραφή του γεγονότος...
Απουσιάζει το ελληνικό λιμενικό και η αστυνομία....
Καλά για το πολεμικό ναυτικό δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε το έχει αμπαρωμένο ο Καμμένος...

Είναι με απλά λόγια ο ορισμός της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...
Φύγετε όλοι κτήνη μας έχετε ξεφτιλίσει ως έθνος...    

Απορώ με τους Ελληνες στρατιωτικούς. Ως πότε θα ανέχεστε αυτό το αίσχος;
Σε τι ορκιστήκατε;
Πως επιτρέπετε να σας δουλεύουν αυτά τα ανθελληνικά κτήνη;
Σας έχει τόσο αποκοιμήσει ο Καμμένος με τα ψευτοπατριωτικά του κόλπα...;
Ο αληθινός πατριώτης δεν είναι αυτός που τρέχει στις τελετές και λέει μεγάλες πατριωτικές κουβέντες μόνο...
Ο αληθινός πατριώτης είναι αυτός που κρατάει πανίσχυρες τις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας και δεν επιτρέπει να συμβαίνουν τέτοιες εικόνες αίσχους στα νησιά μας... 

Μιλάμε για την Λέσβο.
Ενα νησί που απέχει αρκετά μίλια απο τις μικρασιατικές ακτές...
Είναι δυνατόν να μην γίνεται αντιληπτή μια βάρκα με 40 άτομα που πλέει επί ώρες προς το ελληνικό έδαφος;

Υπάρχει κανείς που μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα για παράδειγμα στις ακτές του Ισραήλ;

Ξυπνήστε πριν είναι αργά για την πατρίδα...
Μην σκέφτεστε μόνο τον πετσοκομμένο μισθουλάκο σας...
Η πατρίδα κινδυνεύει...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.