Σελίδες

28 Ιανουαρίου 2016

Αυτοί είναι οι εταίροι μας... Προθεσμία τριών μηνών στην Ελλάδα για φύλαξη συνόρων αλλοιώς έξοδος από την Ζώνη Σέγκεν.

ΜΕΡΕΣ 1933 ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡ ΖΕΙ ΞΑΝΑ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Η ΕΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΩΣΙΒΙΑ, ΤΥΦΕΚΙΑ.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κρίνει ότι η Ελλάδα «αμέλησε σοβαρά» τα καθήκοντά της όσον αφορά την εφαρμογή των κανόνων της Ζώνης Σένγκεν και δίνει στην Αθήνα διορία τριών μηνών προκειμένου να ελέγχει τα σύνορά της, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση οι άλλες χώρες της ζώνης ελεύθερης μετακίνησης θα κλείσουν τα σύνορά τους με την Ελλάδα.

«Το σχέδιο έκθεσης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα παραμέλησε σοβαρά τις υποχρεώσεις της και ότι υπάρχουν σοβαρές παραλείψεις στους ελέγχους των εξωτερικών συνόρων που πρέπει να αντιμετωπιστούν (…) από τις ελληνικές αρχές», είπε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόφσκις.

πηγή 

ΣΧΟΛΙΟ
Τα έχουμε πει δεκάδες φορές...
Αυτά είναι τα ανθελληνικά κτήνη της ΕΕ.
Είναι μια κατοχική δύναμη με φασιστικό πρόσωπο...
Η Ελλάδα υποτιθέμενη χώρα εταίρος βρίσκεται συνεχώς κάτω από απειλές την ίδια στιγμή που η ΕΕ εκφράζει συνεχώς την αλληλεγγύη της στα Σκόπια και σκάει δισεκατομμύρια στην Τουρκία.... Σε χώρες δηλαδή που δεν είναι μέλη της ΕΕ.
Μάλιστα μερικές ευρωπαϊκές χώρες δήλωσαν και την επιθυμία τους να βοηθήσουν τους σκοπιανούς να φτιάξουν φράχτη στα ελληνοσκοπιανά σύνορα...

Απορώ μετά από όλα αυτά πως υπάρχουν ακόμα συμπολίτες μας που αυτοπροσδιορίζονται ως ευρωπαϊστές και βλέπουν όλα τα ευρωπαϊκά με θαυμασμό και τις εντολές των δυναστών/εκβιαστών με ραγιαδισμό....

Μόνη λύση η έξοδος από την Συνθήκη Σέγκεν και όλες τις υπόλοιπες ανθελληνικές συνθήκες που υπέγραψαν οι προδότες.... (Δουβλίνου, Λισσαβώνας κλπ...) και σφράγισμα των συνόρων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.