Σελίδες

26 Δεκεμβρίου 2015

Οι αιρετικοί προτεστάντες έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα... Λειτουργία σε ρυθμούς Star Wars!!!

Εκκλησία στο Βερολίνο κάλεσε τους οπαδούς του «Star Wars» να παρακολουθήσουν μια ειδική τελετή για να προσελκύσει νέους.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν περίπου 500 άνθρωποι, κάποιοι από τους οποίους κρατούσαν φωτόσπαθα και φορούσαν μάσκες του Darth Vader . “Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους στην εκκλησία σήμερα” είπε ο προτεστάντης πάστορας Lucas Ludewig μετά τη λειτουργία.

“Είναι υπέροχο ότι μας εμπιστεύτηκαν και έγιναν μέρος της εκκλησίας, χωρίς αυτοί να παραγίνουν χριστιανοί κι εμείς να παραγίνουμε Star Wars. Βρήκαμε έναν καλό συμβιβασμό”, πρόσθεσε.

Στη λειτουργία τα εκκλησιαστικά όργανα έπαιξαν το μουσικό θέμα της ταινίας, ενώ ένας οπαδός της ταινίας που παραβρέθηκε στη λειτουργία ντυμένος Jawa, δήλωσε ότι στο “Star Wars” υπάρχουν χριστιανικές εικόνες ή εικόνες από άλλες θρησκείες, κι αυτό δείχνει ότι η Αγία Γραφή και η θρησκεία είναι μέρος της κουλτούρας των οπαδών του φιλμ. 

ΠΗΓΗ: perierga.gr 

ΣΧΟΛΙΟ
Είναι τόσο δύσκολα λοιπόν τα πράγματα για τους αιρετικούς προτεστάντες που καταφεύγουν σε οποιοδήποτε γελοίο τέχνασμα για να προσελκύσουν πιστούς...
Στις χώρες τους η αθεϊα έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα και είναι τέτοιο το πνευματικό κενό των ανθρώπων που εύκολα ενσταρνίζονται ακόμα και τον ακραίο ισλαμισμό...

Μην απορούμε λοιπόν πως τόσες χιλιάδες δυτικοευρωπαίοι στελεχώνουν τις τάξεις των τζιχαντιστών και κόβουν κεφάλια... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.