Σελίδες

29 Οκτωβρίου 2015

Πρόσκληση σε εκδήλωση με θέμα την Μικρασιατική καταστροφή.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πολιτιστική Εταιρεία «ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ» σας προσκαλεί στην τελευταία για τον μήνα Οκτώβριο 2015 προγραμματισμένη διάλεξη, η οποία θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου 2015, στην αίθουσα διαλέξεων του «Παλαίχθονος», Παλλάδος 24 – 26 στου Ψυρρή (πλατεία Μοναστηρακίου), Αθήνα, ώρα 19:30΄.

Θα ομιλήσει ο καθηγητής Αντώνιος Α. Αντωνάκος, κλασσικός φιλόλογος, ιστορικός και συγγραφέας, με θέμα:

Ποιοι ευθύνονται για την τραγωδία της Μικρασιατικής καταστροφής –
Τα αποσιωπηθέντα στοιχεία


Θα διατυπωθούν όλες οι εύλογες απορίες, οι οποίες προκύπτουν με βάση τα επίσημα στοιχεία (τα αρχεία του Κράτους, έγγραφα και επίσημες ομολογίες των υπευθύνων), τα οποία επί σχεδόν έναν αιώνα παραμένουν αποσιωπηθέντα στον φοριαμό τής ιστορίας, φονευθέντα ουσιαστικώς διά της σιγής.

Θνάσκει δε σιγαθέν καλόν έργον 
(Πινδάρου Αποσπάσματα, 121,4.)

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.