Σελίδες

26 Οκτωβρίου 2015

"ΚΑΘΑΡΑ εβραϊκό το «Ελληνικό» βιβλίο θρησκευτικών της Α` γυμνασίου".

- Ιδού με τι θα ασχοληθούν για μια ολόκληρη χρονιά τα παιδιά μας της πρώτης τάξης του γυμνασίου.

- Και το χειρότερο?
- Θα βαθμολογηθούν γι αυτό!!
- Την προϊστορία των εβραίων!!!
- Και να ήταν μονάχα αυτό θα μπορούσα να το δεχτώ μιας και η παλαιά Διαθήκη είναι κοινή μεταξύ Χριστιανισμού κσι Ιουδαϊσμού.

- Οι φωτογραφίες με την μελέτη της Τορά, με σύγχρονους Ιουδαίους ιερείς, με πιστούς και με Γιαχβέδες είναι απαραίτητες?? 

- Το κεφάλαιο με το ολοκαύτωμα των εβραίων από τους ναζί που κολλάει στα θρησκευτικά??

- Αυτή η προπαγάνδα του ολοκαυτώματος δεν έχει σταματημό.

- Πριν το τέλος του βιβλίου υπάρχει και μια αναφορά στον Μέγα Αλέξανδρο ο οποίος, ήταν λέει η αιτία να χάσει ο εκλεκτός λαός του Θεού τον δρόμο του!!!! και να ακολουθήσει την ΜΟΔΑ των Ελλήνων!! 
Έλεος...

- Μια ολόκληρη χρονιά για εβραϊκές ιστορίες. Κρίμα.....

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.