Σελίδες

27 Οκτωβρίου 2015

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 31/10/2015: Νεανική εκδήλωση - προβολή της ταινίας Παύλος Μελάς.

Ο σύλλογος μας, σας προσκαλεί στην νεανική εκδήλωση-προβολή ταινίας που θα γίνει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και ώρα 18:00  στον κινηματογράφο "Αλέξανδρος" (Εθνικής Αμύνης 1, απέναντι από τον Λευκό Πύργο), στην Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση γίνεται προς τιμή του ήρωα μακεδονομάχου Παύλου Μελά, που φέτος συμπληρώνονται 111 χρόνια από την θυσία του

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται ολιγόλεπτη ομιλία και προβολή της ταινίας "Παύλος Μελάς", που μας μεταφέρει στην εποχή του Μακεδονικού Αγώνα.

Η ταινία προβάλει τις αφόρητες συνθήκες που είχαν δημιουργήσει οι Βούλγαροι κομιτατζήδες στους Έλληνες της Μακεδονίας, την  τεράστια σημασία του Μακεδονικού Αγώνα και τον ρόλο που έπαιξε ώστε η Μακεδονία να απελευθερωθεί με τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912-13. 

Επειδή την ταινία αυτή δεν πρόκειται να την δείτε σε κανένα τηλεοπτικό κανάλι, σας καλούμε να έρθετε να παρακολουθήσουμε αυτήν την εξαιρετική ιστορική ταινία. 
Η είσοδος φυσικά είναι δωρεάν! 

Την εκδήλωση μπορείτε να την βρείτε και στο facebook ΕΔΩ 

111 χρόνια από την θυσία του Παύλου Μελά 
ΤΙΜΟΥΜΕ - ΕΜΠΝΕΟΜΑΣΤΕ- ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ 

ierosloxos2012.blogspot.gr
το είδαμε ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστούμε πολύ για την προβολή.
    Σας έχουμε προσθέσει στους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης.

    Ευχαριστούμε, Χρόνια Πολλά για την Ελλάδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια Πολλα αδερφια μας.
    Δεν χρειάζονται ευχαριστίες και έπαινοι για την εκτελεση του καθηκοντος προς την Πατρίδα μας.
    Ευχομαστε να είναι μια πετυχημενη προβολή για τα παιδιά μας... που βομβαρδίζονται μέρα νυχτα απο τηλεοράσεις και σχολείο με κάθε είδους νεοταξίτικες ξενοφερτες αηδίες...

    Καλή εθνικη επετειος, ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ και καλη συνεχεια στο εθνικο έργο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.