Σελίδες

28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Patrick Chappatte, σκιτσογράφος των N.Y. Times για την Ελλάδα. Μεταφέρει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος.

Καθώς διαπίστωσα ότι έγινε αποδεκτό με χαμόγελα το προχθεσινό σκίτσο του κ Patrick Chappatte συνδέει Ελλάδα-Γερμανία (ελληνικό  χρέος / σκάνδαλο VW) θεώρησα χρήσιμο να σας στείλω για ανάρτηση ακόμη 2 σκίτσα του κορυφαίου συνεργάτη των ΝΥTimes που αφορούν στο ελληνικό χρέος που επιβαρύνθηκε με 3ο μνημόνιο και την κ Μέρκελ που διαβάζει ελληνική Μυθολογία. 

«Ένα ακόμη δάνειο για να σε βοηθήσει με το χρέος…» 

δημοσιεύθηκε 1/ 8/ 2015 ΕΔΩ 

Ελληνική Μυθολογία – την διαβάζει η κ Μέρκελ
«Και στο τέλος η Ελλάδα θα ξεπληρώσει το χρέος της…» 

Δημοσιεύθηκε 8 / 8 / 2015 ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.