Σελίδες

27 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.

Υπό Ιωάννου Κόντου
Ομότιμου καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών

Άκουσα τον κ. Πρωθυπουργό να δηλώνει στο Υπουργικό Συμβούλιο ότι τα Υπουργεία ανήκουν στον Λαό. Υποθέτω ότι αυτό ισχύει και για το Υπουργείο Εσωτερικών. Τότε ερωτώ αν ανήκουν στον Λαό και τα αποτελέσματα ΑΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ των προσφάτων βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 που κατέχει το Υπουργείο Εσωτερικών και βάσει των οποίων σχηματίστηκε η νέα Κυβέρνηση. Αν τα ανωτέρω αποτελέσματα ανήκουν στον Λαό γιατί δεν αναρτώνται από το Υπουργείο Εσωτερικών και γιατί ούτε η κα Πρόεδρος της Βουλής δεν τα απαιτεί ώστε να τα αναρτήσει και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Βουλής;;;

πηγή 

ΣΧΟΛΙΟ
Μπορεί και να μην συμφέρει...
Εξάλλου τα Υπουργεία άνηκαν στον Λαό και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και καμιά δεν τα έδωσε στον Λαό!!!!

Κορόϊδο είναι ο Τσίπρας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.