Σελίδες

4 Σεπτεμβρίου 2015

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε ενεργά την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Μας ρωτούν πολλοί φίλοι με ποιους τρόπους μπορούν να ενισχύσουν τον Αγώνα της ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. Αναφέρουμε τους εξής τρόπους:

- Πρώτος και κυριότερος, η Εγγραφή Μελών, προκειμένου το Κίνημα να μεγαλώσει και να συμπληρώσουμε τον αριθμό των 200 υπογραφών που απαιτείται από τον Άρειο Παγο, προκειμένου να αναγνωριστούμε και τυπικά ως πολιτικός σχηματισμός.

Ο τρόπος εγγραφής είναι απλούστατος: Κατεβάζετε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους, την συμπληρώνετε, την υπογράφετε και την στέλνετε στα γραφεία της ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ: Εμμ. Μπενάκη 142, Αθήνα

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την Αίτηση 

- Όσοι θέλουν να ενισχύσουν την Παράταξη οικονομικά, μπορούν να καταθέσουν όποιο ποσό θέλουν στον ακόλουθο λογαριασμό: 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθμός Λογαριασμού: 071/770220-55
ΙΒΑΝ: GR3601100710000007177022055

Η οικονομική ενίασχυση είναι σημαντική για τα πρώτα μας βήματα, που είναι τα εξής: Πληρωμή δικηγόρου, ενοίκιο γραφείων, έκδοση ενημερωτικού υλικού κλπ. 

- Τέλος, είναι σημαντικό ο καθένας μας να διαδώσει όπου μπορεί την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Υπάρχει πολύς κόσμος που θα ήθελε να συμμετάσχει σε μια τέτοια πολιτική κίνηση, όμως η σχεδόν απόλυτη φίμωση που μας έχουν επιβάλει τόσο τα συστημικά Μ.Μ.Ε όσο και "ανεξάρτητες" ιστοσελίδες, καθιστά πολύ δύσκολη αυτή την ενημερωτική προσπάθεια.

Είναι στο χέρι μας να «σπάσουμε» αυτό το εμπάργκο και να κάνουμε γνωστή την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.