Σελίδες

1 Σεπτεμβρίου 2015

Αλβανός δήμαρχος αρνείται την ελληνικότητα της Χιμάρας αλλά πήρε ελληνική υπηκοότητα ως Βορειοηπειρώτης!!!

Σε χθεσινό δημοσίευμά της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σαββίδης, αποκαλύπτει πως ο δήμαρχος Χιμάρας κατέχει απο το 2014 την ελληνική υπηκοότητα.

Μέχρι τότε κατείχε Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς με αριθμό Α479519. Ο ίδιος έχει δηλώσει αρκετές φορές πως δεν υπάρχει ελληνικό στοιχείο στην Χιμάρα, ούτε καμία σύνδεση των κατοίκων με την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, παρόλα αυτά πήρε την ελληνική ταυτότητα ως Βορειοηπειρώτης.

Το ανθελληνικό του έργο συνεχίζεται κανονικά αφού πρόσφατα κατεδάφισε την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στο χωρίο Δρυμάδες της Χιμάρας.

Αναλυτικά όσα γράφει το Φύλλο Εφημερίδος της Κυβέρνησης που αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα:

Με την υπ’ αριθμ. Φ.5631/2013/0004778/29−04−2014 απόφαση της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου − Δυτ. Μακεδονίας που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Ν. 3838/2010 (ΦΕΚ 49/Α) γίνεται αποδεκτή η από 30− 07−2013 αίτηση πολιτογράφησης για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας του ομογενούς αλλοδαπού υπό στοιχεία: ΓΚΟΡΟΣ (GORO) ΓΙΩΡΓΟΣ (JORGO) ον. πατρός ΣΩΚΡΑΤΗΣ (SOKRAT), κατόχου του Ειδικού Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς (Ε.Δ.Τ.Ο.) με αριθμό Α479519, που γεννήθηκε στην ΑΛΒΑΝΙΑ την 09−12−1965 και κατοικεί στο Δήμο ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ.

Απόσπασμα απο δηλώσεις του σε αλβανικό κανάλι το 2003 όπου σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε πως δεν υπάρχει ελληνικό στοιχείο στην Χιμάρα. ΕΔΩ

Στις πρόσφατες δηλώσεις του στο debate για τις δημοτικές εκλογές, δήλωσε πως στην Χιμάρα μιλούν ελληνικά επειδή το 70% – 80% του πληθυσμού είναι μετανάστες στην Ελλάδα. ΕΔΩ

himara.gr
το είδαμε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ
Αυτά για να καταλαβαίνουμε τι σημαίνει βρωμερός προδότης.....
Γιατί μην έχετε καμία αμφιβολία ότι ο δήμαρχος είναι ελληνικής καταγωγής...
Απλά σε αυτό το Γένος των Ηρώων και της λαμπρής ιστορίας έλαχε να υπάρχουν ταυτόχρονα και πολλοί εφιάλτες, προδότες και αρνησιπάτριδες....
Το κακό είναι ότι τα τελευταία 40 χρόνια αυτοί οι τύποι βρέθηκαν να είναι πρόεδροι δημοκρατίας, πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές..... 

Και φυσικά την ίδια πορεία έχουν και τα αδέρφια μας οι Ελληνες βορειοηπειρώτες οι οποίοι βρέθηκαν να έχουν έναν προδότη αλβανοπροσκυνημένο δήμαρχο.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.