Σελίδες

28 Αυγούστου 2015

Προσκλήσεις σε επετειακές εκδηλώσεις μνήμης.

Α) ΓΡΑΜΜΟΣ  - ΒΙΤΣΙ  2015

Την Κυριακή 30 Αυγούστου, στις 10.00 π.μ. στο Βίτσι, με συνέπεια θα εορτασθεί και φέτος, όπως κάθε χρονιά, η 66η επέτειος από την συντριβή της κομμουνιστικής ανταρσίας την 29η Αυγούστου 1949, στην βουνοκορφή του όρους Βίτσι και ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ στην Βούρμπιανη στο Γράμμο όπου θα χοροστατήσει ο σεμνός και φιλόπατρις Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέας.

ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ η μνήμη των χιλιάδων νεκρών αξιωματικών και οπλιτών του Ελληνικού Στρατού, αλλά και των πολιτών, που έδωσαν την ζωή τους, για να υπερασπιστούν την εθνική ακεραιότητα και την ελευθερία της Πατρίδος, από την κομμουνιστική ανταρσία.

Ο "επίσημος" εορτασμός, με απουσία (όπως πάντα) της επίσημης πολιτείας, φέτος θα είναι στο Βίτσι. Ιδιαίτερη συμβολή στην συμμετοχή πολιτών και στην φετινή εκδήλωση, θα έχει και το γεγονός ότι η έναρξη της τελετής και η επιμνημόσυνος δέηση πραγματοποιείται πλέον στον νεότευκτο Ι.Ν. Αγίων Ιωάννου Προδρόμου και Γεωργίου Ελευθερωτού.

Οι προσκυνητές μετά την λειτουργία θα πορευθούν στο μνημείο όπου η εκδήλωση θα συνεχισθεί με τους χαιρετισμούς, του Προέδρου της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) και άλλων εκπροσώπων ενώσεων αποστράτων.ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ τον Υποστράτηγο ε.α. ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΛΩΣΗ, θα ακολουθήσουν οι καθιερωμένες καταθέσεις στεφάνων, από πλήθος οργανώσεων, συνδέσμων, συλλόγων κ.ά.

Β) 60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΎΠΟΛΗΣ 

Ιδιωτικοί Διοργανωτές: Μ.Σ.Μακροχωρίου Κωνσταντινούπολης 

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΚΟ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (Άγαλμα Βενιζέλου).

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, ΑΘΗΝΑ ΤΚ 115 21

Πατήστε την εικόνα για μεγέθυνση

Επιμέλεια κειμένου Θωμαϊς Παριανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.