Σελίδες

31 Αυγούστου 2015

ΤΟΛΜΗΣΕ ! ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕ! (Μήπως τώρα τον ..."αρρωστήσουν";)

ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΒΕΒΑΙΟΣ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΘΑ "ΣΤΕΚΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΣΤΗΝ ...ΘΕΣΗ ΤΟΥ;

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ "ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ, ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΦΕΛΩΣ, ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑΧΑ, ΟΙ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

ΟΥΔΕΝ ΑΝΑΛΗΘΕΣΤΕΡΟΝ ΤΟΥΤΟΥ!!!

Διαβάστε με πολύ προσοχή, επειδή έχει τεράστια αξία.

Όπως έγραψε στην διαδικτυακή της ιστοσελίδα, η κυπριακή εφημερίδα 'Φιλελεύθερος' (ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΣΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ" ΜΜΕ!) η πολιτική των ΗΠΑ καθορίζεται (περίπου) από ...400 ανθρώπους, ο συνολικός πλούτος των οποίων, ανέρχεται σε πολλά τρισεκατομμύρια $, καθώς αυτοί και μόνον αυτοί, Ε Λ Ε Γ Χ Ο Υ Ν την διαδικασία λήψεως αποφάσεων της (αμερικανικής) κυβερνήσεως ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, υποστήριξε ο κ.Λόρενς Γουΐλκερσον, πρώην προσωπάρχης του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ, από το 2002 ως το 2005, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον λεττονικό ραδιοσταθμό 'Radio Baltkom'. 

ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΔΕΝΜΑΣΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ!(ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΗΣΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ! ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ!)

"Η εξουσία βρίσκεται, στα χέρια περίπου του ...0,001% (!!!) του πληθυσμού των ΗΠΑ", πρόσθεσε ο Γουΐλκερσον και σημείωσε ότι, "πρόκειται για μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ, που διαιωνίζεται"!

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ! ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΕΙΡΑΡΙΘΜΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ", ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΛΙΑΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΟΤΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, Ή ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, Ή ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΩΝ (ΔΗΘΕΝ) 'ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ'! ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΟΛΙΓΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ 'ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΩΣ', ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ...'ΚΑΡΑΜΕΛΑ' ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ. 

Οι δηλώσεις του προσωπάρχου, ενός διόλου τυχαίου ανθρώπου, του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, αλλά και πρώην αρχηγού του Αμερικανικού ΓΕΕΘΑ, επί Ρόναλντ Ρήγκαν, στρατηγού Κόλιν Πάουελ, μόνον ως δήθεν και τάχα "συνομοσιολογικές" δεν μπορεί να ονομασθούν!

Και αυτό το απίθανα και απίστευτα μικρό ποσοστό, ήτοι το 0,001%, ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ούτε επιθυμεί να το φωτογραφίζουν, ούτε επιθυμεί να το μαγνητοσκοπούν, ούτε δίνει συνεντεύξεις, αλλά ούτε επιθυμεί επίσης να γίνεται κάποιο αποκαλυπτικό βιβλίο, ή 'ντοκυμανταίρ' στα τηλεοπτικά δίκτυα. Συχνά, επί ποινή ...ατυχήματος!!!

"Ιω.Καπ."
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.