Σελίδες

31 Αυγούστου 2015

Διακριτικά με τους προστάτες αγίους μας θα μπορούν να φέρουν οι στολές μάχης των Ενόπλων μας δυνάμεων.

1940
Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει, ίσως κάποιοι άλλοι πάλι  να το λοιδορήσουν  …Κάποιοι μπορεί και να κρυφογελάσουν, αλλά δεν είναι παράξενο αφού αυτοί δεν φορούν ποτέ τις Στολές Μάχης και Ασκήσεων, εξάλλου ποτέ οι χαρτογιακάδες δεν έβλεπαν με καλό μάτι αυτούς που ξεχώριζαν …Τους πολεμιστές! 

Με  πρωτοβουλία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου  και κατόπιν εγκρίσεως της Πολιτικής Ηγεσίας  τα Στελέχη μας μπορούν να φέρουν  Άνδρες και Γυναίκες  Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί του Στρατού μας στις Στολές Μάχης και Ασκήσεων τους Αγίους Προστάτες του  Όπλου στο οποίο ανήκουν! 

Είναι μια πρωτοβουλία που εκτός από το να δηλώνει την  Πίστη των Στελεχών μας στο Άγιο Προστάτη του όπλου τους, είναι και μια κίνηση ηθικού, ποτέ κανείς από τους Πυροβολητές δεν διανοήθηκε να μην έχει στο Πυροβόλο του τη Αγία Βαρβάρα, ποτέ  κανείς από τους Ναυτικούς μας δεν παρέλειψε να ζητήσει την βοήθεια του Αι Νικόλα μισοπέλαγα  ή να μην το έχει αντίκρυ του στη Γέφυρα του Καραβιού! 

Να μην αναφερθούμε στο σύμβολο της Πολεμικής Αεροπορίας που ώς Φοβερός τιμωρός τρομάζει του Εχθρούς του Ελληνισμού και τα Εχθρικά Μαχητικά! 

Το να μπορείς να φέρεις το Άγιο Προστάτη του όπλου σου στη Στολή Μάχης είναι σαν το φυλακτό της Μάνας της Ελληνίδας Μάνας που αποχαιρετώντας το γιόκα  της για το  Μέτωπο του έδινε το φυλακτό να το προστατεύει … 

Στην σημερινή εποχή κάποιοι θα βρεθούν και θα το κοροϊδέψουν και να χασκογελάσουν ….Αλλά αυτοί δεν είναι οι ίδιοι που τρέχουν  σε αγύρτες και μάγους της συμφοράς αναζητώντας  δήθεν προστασία από το φθόνο και τα κλπ; 

Εξάλλου όπως ξεκαθάρισε ο Αρχηγός το να φέρεις μαζί σου τον Άγιο δεν είναι υποχρεωτικό …Αλλά βάστα μην βρεθείς σε δύσκολη στιγμή …Τότε βαράν βαριά τα σήμαντρα! 

Προς άρση πάντως πάσας παρεξηγήσεως τα σήματα με τους Άγιους Προστάτες είναι για τις Στολές και Μόνο της Μάχης και των Ασκήσεων, οπότε γαλιάντρες, χαρτογιακάδες και λουλούδες αποκλείονται δια ροπάλου!

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Πραγματικά μια καλή είδηση από τον Κωσταράκο που προσπαθεί μάλλον να ξεπλύνει την ντροπή της κατάθεσης στεφανιού πέρυσι τον Νοέμβριο στο Γερμανικό νεκροταφείο(!) ΕΔΩ
Τώρα δεν ξέρω αν σε αυτήν εμπλέκεται ο νέος Υπουργός Εθνικής Αμυνας ή ο προηγούμενος ξεπουλημένος κωλοτούμπας ραγιάς Καμμένος....
Αν εμπλέκεται ο Καμμένος θα πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει ότι οι προδοσίες δεν ξεπλένονται με τίποτα......

Να ζητήσει συγνώμη και να πάει σπίτι του.... 

Πάντως σαν είδηση νομίζω ότι θα χαροποιήσει τα στελέχη των ενόπλων μας δυνάμεων και ελπίζω να μην περιοριστεί μόνο στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς αλλά να δοθεί το ίδιο δικαίωμα και στους απλούς στρατιώτες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.