Σελίδες

27 Αυγούστου 2015

Οργισμένη αντίδραση ΥΠΕΞ στους βέβηλους Αλβανούς: «Οι τζιχαντιστές και οι Αλβανοί καταστρέφουν ιερούς τόπους».

Παρά τις προειδοποιήσεις της ελληνικής πλευράς η αλβανική κυβέρνηση του Έντι Ράμα προχώρησε στο αδιανόητο: Κατεδάφισε μέσα στη νύχτα τον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες Χειμάρας.

Η αντίδραση της ελληνικής διπλωματίας ήταν άμεση και σκληρή. Με δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κούτρας επισημαίνει ότι «καταστροφή ιερών τόπων και αντικειμένων λατρείας νομίζαμε ότι γινόταν μόνο από τους τζιχαντιστές», παραλληλίζοντας ευθέως τις ενέργειες και αποφάσεις της κυβέρνησης του Έντι Ράμα με τις φρικιαστικές πράξεις του Ισλαμικού Κράτους.

«Η καταστροφή ιερών τόπων και αντικειμένων λατρείας ελάμβανε χώρα, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, στον ευρύτερο χώρο της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής από τους τζιχαντιστές. Σήμερα, είδαμε αυτό να γίνεται πράξη και στη γειτονική χώρα, την Αλβανία» τονίζει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.

«Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» συνεχίζει με έναν βαρύ υπαινιγμό ο Κωνσταντίνος Κούτρας, επί της ουσίας προαναγγέλλοντας αλλαγή στάσης της Αθήνας σε όλα τα θέματα που μπορεί να ενδιαφέρουν διμερώς τα Τίρανα και τα οποία εξαρτώνται από τη συναίνεση των ελληνικών κυβερνήσεων, είτε πρόκειται για την ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας είτε για οτιδήποτε άλλο.

«Για τις εν προκειμένω κινήσεις της Ελλάδας προς την Αλβανία και προς τη Διεθνή Κοινότητα θα ενημερωθείτε άμεσα. Ουδέν σχόλιο περαιτέρω», κατέληξε. 

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Επιτέλους μια αντίδραση λίγο περισσότερο πατριωτική....
Ναι να σταματήσουν αμέσως όλες οι υποστηρίξεις προς τους Αλβανούς στο θέμα της ένταξής τους στην ΕΕ.....
Και βέτο σε κάθε απόφαση υπέρ της Αλβανίας.....
Φτάνουν τα νταηλίκια που έχουμε καταπιεί όλα αυτά τα χρόνια....
Ηρθαν εδώ με την ανοχή των προδοτών, τους ταίσαμε τους δώσαμε δουλειές ... τους κάναμε ανθρώπους και δεν λένε να σταματήσουν τα αίσχη στην Βόρειο Ηπειρο.....

Υπάρχουν και όρια... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.