Σελίδες

10 Ιουλίου 2015

Πέρασε και το προδοτικό κι ανθελληνικό νομοσχέδιο για την ιθαγένεια στους αλλοδαπούς. Ποιοι ψήφισαν...

Με διευρυμένη πλειοψηφία, παρά την αρνητική τοποθέτηση των βουλευτών των ΑΝΕΛ, ψηφίστηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής τα τέσσερα άρθρα του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια, που τέθηκαν σε ψηφοφορία κατόπιν αιτήματος της Χρυσής Αυγής. 

Το άρθρο 1 (ως προς το σκέλος β, που τέθηκε σε ονομαστική ψηφοφορία, καθώς το α σκέλος του υπερψηφίστηκε χθες) αφορά στην απόκτηση της ιθαγένειας από παιδιά νόμιμων μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα (τα παιδιά της λεγόμενης δεύτερης γενιάς μεταναστών) 

Το άρθρο 7 αφορά το καθεστώς εισδοχής πολιτών τρίτων χωρών για εποχική εργασία.
Το άρθρο 8 αφορά σε ρυθμίσεις μεταναστευτικής νομοθεσίας.
Το άρθρο 10 τροποποιεί διατάξεις, οι οποίες αφορούν σε επίδοση απορριπτικών αποφάσεων χορήγησης ιθαγένειας ή ασύλου και απομάκρυνσης από τη χώρα.

Το άρθρο 1, υπερψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του Ποταμιού και του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις (179). Καταψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, της ΧΑ και των ΑΝΕΛ (84).

Το άρθρο 7, υπερψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις (232). Καταψήφισαν η ΧΑ, οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ (31).

Το άρθρο 8, υπερψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του Ποταμιού, του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις (179). Καταψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, της ΧΑ και των ΑΝΕΛ (84).

Το άρθρο 10, υπερψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του Ποταμιού, του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις (179). Καταψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, της ΧΑ και των ΑΝΕΛ (84).

Από την ψηφοφορία απουσίασαν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος και οι βουλευτές του κόμματος, Αθ. Παπαχριστόπουλος, Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά και Έλενα Κουντουρά.

Από το αρμόδιο υπουργείο εκφράστηκε δυσαρέσκεια για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, λόγω της απουσίας της από τις ψηφοφορίες που διεξήχθησαν στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου.

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΣΧΟΛΙΟ
Νέες λίστες προδοσίας.....
Κάντε "Ελληνες" τους Αλβανούς λοιπόν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.