Σελίδες

17 Ιουλίου 2015

Γοργά επιδεινώνεται το μέλλον της Ελλάδος Γράφει Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος.


«Δαγκώνει» το άρθρο του πρακτορείου Bloomberg που μόλις αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του με τον τίτλο και τις ζοφερές προοπτικές για την Πατρίδα μας καθώς το ΔΝΤ προβλέπει αύξηση του χρέους μας στο 200% το 20017. 

Γινόμαστε με γρήγορους ρυθμούς μια άλλα Ιαπωνία το δημόσιο χρέος της οποίας συνιστά εδώ και χρόνια παγκόσμιο ρεκόρ. 
Ζοφερά όλα αυτά καθώς ο καθένας μας (και παιδιά και εγγόνια) χρωστάμε 35,000 δολάρια (κατά κεφαλή χρέος). 

Να σημειωθεί, πάντως, η σημασία του δεδομένου ότι το κατά κεφαλήν χρέος των Ιαπώνων είναι 79,000 δολάρια και των Αμερικανών 56,000 δολάρια και ότι το δημόσιο χρέος της Ελλάδας είναι πιο χαμηλό από το χρέος ης Ιρλανδίας, του Βελγίου, της Ιταλίας, της Αυστρίας και της μεγάλης Βρετανίας!!! 

Λεπτομέρειες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.