Σελίδες

26 Ιουλίου 2015

Προσκλήσεις σε προσεχείς πατριωτικές εκδηλώσεις.

Την Δευτέρα 27 Ιουλίου, από τις 7μμ, η Επιτροπή Μνήμης και Τιμής του Ίωνος Δραγούμη, διοργανώνει την “Γιορτή του Ίωνος 2015”, μπροστά από την Λευκή στήλη στο σημείο της δολοφονίας του (Βασ. Σοφίας 73, έναντι Χίλτον). Σε συνέχεια των εκδηλώσεων, που από το 1983 κρατάνε ζωντανή την μνήμη της θυσίας του μεγάλου Έλληνα, φέτος διοργανώνεται μια Γιορτή που φιλοδοξεί κάθε χρόνο να γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Εκεί, μπροστά στο σημείο της δολοφονίας του, διότι για τους Έλληνες η θυσία είναι γιορτή... 

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων: 
7μ.μ. - Συζήτηση: Οι κοινωνικές ιδέες του Ίωνος Δραγούμη. Εισηγητές: Γιώργος Σαγιάς, Θανάσης Κόρμαλης, Γιάννης Κουριαννίδης, Πανος Λουκάς 
8:30μ.μ. - Κατάθεση στεφάνων 
9μ.μ – Μια ζωντανή μουσική προσέγγιση των αντιλήψεων του Δραγούμη, για την Πατρίδα, τον έρωτα, τον θάνατο, την τέχνη, τον πολιτισμό, την ζωή. 

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις, θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου και έκθεση φωτογραφίας. Επίσης θα λειτουργούν τραπεζάκια συλλόγων και φορέων που δραστηριοποιούνται στο πνεύμα των ιδεών του Δραγούμη. 

Την Γιορτή στηρίζουν οι φορείς:
- «ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ», Αερόπολις
- «ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ», Θεσσαλονίκη 
- ΚΥΚΛΟΣ ΙΔΕΑΠΟΛΙΣ 
- ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» 
- ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» 
- ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ» 
- ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΛΟΓΧΗ» 
- ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΕΝΔΟΧΩΡΑ», Θράκης
- AXIS RADIO 
- ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «PATRIA» 
- «Πορτοκαλί – Σύγχρονη Πόλη», Λαμία 
- «Ελληνική Δράση», Καλαμάτα - «Εθνική Δράση Ηλείας»
- «Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων» 
- «Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914» 

Για δηλώσεις συμμετοχής και κατάθεση στεφάνων επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ 210-3628976 

Ἀγαπημένοι μας Συναγωνιστές καί Φίλοι τοῦ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΧΗΤΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ "Χ", 

Ἐφέτος συμπληρώνονται 41 χρόνια ἀπό τἠν ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Γιὰ νὰ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΟΥΜΕ τὸ γεγονός αὐτό, θά παρουσιάσουμε τήν ΝΕΑ 3Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, "ΚΥΠΡΟΣ 1974 - Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ", τὴν ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015, στὶς 19.00 μ.μ., στὰ Γραφεῖα μας [Πανεπιστημίου 64, 6ος Ὂροφος], στὴν ὁποία εἶστε ὃλοι καλεσμένοι. 

ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Κώστας Δημητριάδης 
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Σπύρος Δημητρίου 

Θὰ θέλαμε νὰ σᾶς εὐχαριστήσουμε, τόσο τὰ παλαιά, ὃσο καὶ τὰ νέα Μέλη καὶ τοὺς Φίλους μας, γιὰ τὴν ἀγάπη καὶ τὴν ἐμπιστοσύνη σας. Ἡ παρουσία σας στὸν ἒνδοξο Σύνδεσμό μας ἀποτελεῖ ἰδιαίτερη τιμή γιὰ ἐμᾶς καὶ καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια νἀ φανοῦμε ἀντάξιοί της. Σᾶς περιμένουμε, 

Ἀπό το Δ.Σ. 
Ὁ Πρόεδρος ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ 
Ἡ Γενική Γραμματέας ΘΩΜΑἹΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.