Σελίδες

26 Ιουνίου 2015

ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ!! Το “ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ “ ΄ήταν η ΠΑΓΙΔΑ!!

Γράφει ο  Λεωνίδας Ορφανουδάκης

Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ πήραν λαϊκή  εντολή να Κυβερνήσουν και να να καταργήσουν τα μνημόνια, “ΕΝΤΟΣ του ΕΥΡΩ!!!!! “ 

Ήξεραν πως υπήρχαν πολλοί τρόποι να εξασφαλίσουν την εξόφληση των δανειστών χωρίς να εξαθλιώσουν τον λαό και αυτό ήταν που ήξερε και ο κύριος Βαρουφάκης.

Δεν ήξεραν όμως, αυτό που έχω γράψει και έχουν διαβάσει συχνά από εμένα οι φίλοι μου,   “ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ για το ΣΥΣΤΗΜΑ δεν ήταν να πάρουν πίσω τα λεφτά τους οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ χέστηκαν για τα ΛΕΦΤΑ  μας “. Να τελειώνουν με τα υπολήμματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που επιζούν ακόμα στην ΕΥΡΩΠΗ θέλουν! 

Την απόλυτη ΕΞΟΥΣΙΑ θέλουν  και δεν φοβούνται ασφαλώς τον ΦΑΣΙΣΜΟ ο οποίος καλπάζει, αφού αυτός είναι το παιδί τους  διά του οποίου  θα ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.

Ήξερα ότι αν κερδίζατε κάτι από τις διαπραγματεύσεις θα ήταν κάτι ελάχιστο έτσι ώστε να έχουν τα παλιά πολιτικά πρόσωπα την δυνατότητα  να επανέλθουν αργότερα στην εξουσία και σύγχρονος να αποθαρρυνθούν τα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη  από το να να επιχειρήσουν μια Αριστερή διέξοδο!

Ούτε κι εγώ όμως (κακώς βέβαια) δεν είχα διανοηθεί ότι θα ήταν τόσο ύπουλοι και αδίστακτοί απέναντί σας!!

Στην “ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ  διαπραγμάτευση για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ“.
Αυτοπαγιδευτήκατε και το βρίσκω εντελώς φυσικό πλέον που δεν σας αφήσουν να ξεφύγετε! 
ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ δεν θα είναι πιο εύκολα αλλά θα υπάρχει προοπτική και ελπίδα  για την Ελλάδα. Ο λαός καταλαβαίνει και αν του ζητήσετε νέα εντολή για  διαπραγμάτευση με ενδεχόμενη και ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ελπίζω (για το καλό του)  ότι θα σας την δώσει!

Αν αυτό δεν είναι εφικτό καλέσετε τον Αντώνη, το Βαγγέλη και το Σταύρο για να μας πάνε όπως βάδιζαν, από σιγά - σιγά  στα 250 ευρώ και στην πείνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.