Σελίδες

25 Ιουνίου 2015

Οι Ούγγροι αφού αποδείχθηκαν κοτούλες και υπαναχώρησαν στο θέμα των λαθρομεταναστών, τώρα θέλουν να τους στείλουν στην Ελλάδα!!!!

Η Ουγγαρία είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ωστόσο έχει σοβαρό πρόβλημα «χωρητικότητας» σε ό,τι αφορά τους παράτυπους μετανάστες, τόνισε ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Τσγιάρτο.

Ο επικεφαλής της ουγγρικής διπλωματίας κάλεσε μάλιστα τις χώρες της Ε.Ε. που θέλουν να στείλουν πίσω στην πρώτη χώρα υποδοχής παράτυπους μετανάστες να τους στείλουν στην Ελλάδα, αφού από εκεί εισέρχονται στην ΠΓΔΜ, στη Σερβία και τελικά στην Ουγγαρία.

«Εργαζόμαστε για να λύσουμε το σοβαρό τεχνικό πρόβλημα χωρητικότητας το συντομότερο δυνατό, για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας έναντι της Ε.Ε. σε σχέση με τη μετανάστευση», τόνισε ο κ. Τσγιάρτο.

Η ουγγρική κυβέρνηση ενημερώθηκε από την Αυστρία και άλλες 10 χώρες - μέλη της Ε.Ε. ότι σκοπεύουν να στείλουν στην Ουγγαρία παράτυπους μετανάστες, καθώς θεωρούν την Ουγγαρία ως την πρώτη χώρα της Ε.Ε. στην οποία οι τελευταίοι εισήλθαν και, σύμφωνα με το Δουβλίνο 3, εκεί πρέπει να κριθεί εάν θα τους χορηγηθεί ή όχι άσυλο.

Οι Ούγγροι διαφωνούν, δεν δέχονται την επιστροφή των μεταναστών και αντιπροτείνουν να σταλούν στην Ελλάδα. 

naftemporiki
το είδαμε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ
Δηλαδή η Ουγγαρία μια χώρα 10 εκατομμυρίων σαν κι εμάς με 60.000 λαθρομετανάστες θέλει να μας τους στείλει εδώ που έχουμε 3 εκατομμύρια....
Και όχι μόνο αυτό αλλά προτρέπει και τις άλλες χώρες να κάνουν το ίδιο.....
Με λίγα λόγια όχι μόνο δείλιασαν μπροστά στις επιπλήξεις των φασιστών της Ε.Ε. αλλά τώρα προσπαθούν πλήξουν και τον πιο αδύνατο κρίκο.... εμάς.

Η Ελλάδα με την ανοχή των προδοτών πολιτικών έχει μετατραπεί στον κάδο απορριμάτων της Ευρώπης....

Κρατήστε λοιπόν τις χώρες σας "καθαρές" και πετάτε τα σκουπίδια σας στην Ελλάδα.... 
Και προς Θεού όταν λέω σκουπίδια δεν εννοώ όλες αυτές τις ανθρώπινες ζωές των λαθρομεταναστών αλλά όπως και να το κάνουμε οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι κάπως έτσι τους βλέπουν..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.