Σελίδες

29 Μαΐου 2015

Ολο αυτό το «μένος», που είχε κρυφτεί;

Γράφει ο Διόνυσος 

Θα ήθελα να θίξω δύο πράγματα. 

Η Lagarde, είπε ότι αν δεν πληρώσουμε, δεν πρόκειται να λάβουμε περεταίρω βοήθεια. Και λέω... αν δεν πληρώσουμε ίσως να μην χρειαστούμε βοήθεια. (η Λαγκάρντ... ακους Απόστολε;). 

Αλλά και όλες οι διαβουλεύσεις, οι αποδείξεις περί «χρεών», οι αποζημιώσεις, η επιστροφή του δανείου, κλπ, που αναγγέλει η Κυβέρνηση...... που είναι; 
Και τι έχουν αποδώσει έως σήμερα; 

Δεύτερον. Οι ΗΠΑ έχουν αρχίσει να έχουν ποδόσφαιρο εδώ και λίγα χρόνια.... Και ξαφνικά, γίνονται υπέρμαχοι της «ποδοσφαιρικής αρετής» αρχής γενομένης, από 20 χρόνια στο παρελθόν, για διαφθορές και μάλιστα κάνει τις συλλήψεις το FBI (για να «φαινόμαστε ότι κρατάμε ακόμα» σαν υπερδύναμη.). 

Εν παρενθέσει, δεν ξέρω αν μάθατε, ότι στην Ιταλία έπιασαν προ ημερών, ολόκληρη σπείρα, που ανακάτευε ομάδες μέχρι και στα πιο απίθανα Κράτη που με διάφορους τρόπους (φακελλάκια εως και απειλές φόνου), ώστε να χάσουν για λόγους στοιχημάτων.... 

Αυτά εν ολίγοις. Είναι ηλίου φαϊνότερον, ότι η όλη πλάκα γίνεται για να μην πάνε στην Ρωσσία οι αγώνες για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Και λέω.... Όταν με διαφθορά (φακελλάκια, εκβιασμούς, απειλές), επήραν την οργάνωση των Ολυπιακών Αγώνων από την Ελλάδα για να τους κάνουν στην Ατλάντα, όλο αυτό το «μένος», που είχε κρυφτεί; 

Διόνυσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.