Σελίδες

30 Απριλίου 2015

Υποχρεώνετε τα ελληνόπουλα να μεγαλώνουν με τούρκικα!

Μια συγκλονιστική ομιλία απο τον βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ. Ανέφερε ονομαστικά παιδιά απο τα ακριτικά νησιά που μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ μεγαλώνουν με τουρκικά κανάλια, ενω επιτέθηκε κατα Βορίδη και Γεωργιάδη που όπως είπε παριστάνουν τους υπερπατριώτες την ίδια στιγμη που παρέδωσαν αυτά τα παιδια στα χέρια της Τουρκίας. 

Κατακεραύνωσε και την Digea που κατέλαβε τον ρόλο του δημοσίου αφήνοντας ακόμα και μεγάλα νησιά χωρίς Ελληνικά κανάλια.

Απάντησε μάλιστα στον Βορίδη που είπε ότι δεν έχει ανάγκη την ΕΡΤ αφού το παιδί του «ότι θέλει το κατεβάζει απο το ταμπλετ», λέγοντας ότι για να κατεβάσει η μικρή Μαρία απο τους Αρκιούς κατι σε ταμπλετ, εαν έχει ταμπλετ, θα πρέπει να γίνει συνδρομητής της Turkcel! 

Μία εκπληκτική ομιλία, βουλευτική ομιλία πραγματικού εκπροσώπου πολιτών.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.