Σελίδες

26 Απριλίου 2015

Που το πάει ο Τσίπρας;

Γράφει ο Πέτρος Χασάπης 

Έχει αντιληφθεί κανείς σας τι γίνεται με την διαπραγμάτευση; Κάνει κωλοτούμπα ο ΣΥΡΙΖΑ ή πάμε για ρήξη; 

Εμείς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε που το πάει. Μας έχει ακυρώσει όλους και δεν μπορούμε να γράψουμε ούτε ένα άρθρο υπέρ ή κατά των ενεργειών του. Ζούμε μια νεκρή για όλους μας περίοδο, τη στιγμή που θα έπρεπε όλοι να είμαστε στα κάγκελα και να συμμετέχουμε ενεργά στο καθορισμό του μέλλοντός μας. 

Είτε λοιπόν τόσο καλή διαπραγμάτευση κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ελέγχει απόλυτα τα πράγματα, είτε δεν ξέρει τι του γίνεται και που τον πάνε. Που μας πάνε όλους!!! 

Ελπίζουμε να μην έλθουμε αντιμέτωποι με οδυνηρές εκπλήξεις ακυρωμένοι και καρφωμένοι στους καναπέδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.