Σελίδες

11 Μαρτίου 2015

Ο Θεός και οι άρχοντες....

Γράφει ο Διάκος

Πολλές φορές το τελευταίο διάστημα στο άκουσμα πολλών προκλητικών δηλώσεων από το εξωτερικό, μου έρχεται στο μυαλό το περίφημο απόσπασμα από την επί του Όρους ομιλία του Ιησού: Βλέπουν την ακίδα στο μάτι του αδελφού τους, αλλά όχι το δοκάρι στο δικό τους», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του στη Βουλή για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Όταν άκουσα αυτά τα λόγια απο τον Πρωθυπουργό σκέφτηκα πως υπάρχουν χριστιανοί στη σημερινή Ελλάδα που σε αντίστοιχη περίπτωση δεν θα ανέφεραν ποτέ λόγο  του Χριστού μας, αλλά κάποιου δημοσιογράφου, τραγουδιστή και τα λοιπά.

Πόσες φορές πέσαμε στα γόνατα να παρακαλέσουμε το Θεό για τούς άρχοντες μας; πόσες φορές ανάψαμε ένα κεράκι για αυτούς; να σας πώ εγώ ... Καμία. Γιατί απλά δεν αγαπάμε.

Εύχομαι πραγματικά ο Θεός να φωτίζει τον Πρωθυπουργό να του φανερωθεί και να τον "αρπάξει" κοντά Του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.