Αυτό τουλάχιστον εισηγήθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, σύμφωνα με πληροφορίες.
Σύμφωνα με αυτές, ο κ. Καμμένος ζήτησε φέτος η παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας να γίνει χωρίς κιγκλιδώματα, ενώ πρότεινε και οι θέσεις των επισήμων να μην είναι υπερυψωμένες, ως είθισται.
Στην παρέλαση θα συμμετάσχουν και δυο τάγματα εθνοφυλακής από Έβρο και Δωδεκάνησα.
Ο κ.Καμμένος ανακοίνωσε ακόμη ότι το Πάσχα το ΥΠΕΘΑ θα αναλάβει να “στρώσει πασχαλιάτικο τραπέζι” στο άλσος Στρατού, στο Γουδί όπου θα μπορέσουν οι πολίτες άνεργοι με οικονομικά προβλήματα να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.