Σελίδες

27 Φεβρουαρίου 2015

Ο Nigel Farage για τη μάστιγα του πολυπολιτισμού: «Φοβόμαστε την ίδια μας τη σκιά».

Για τη μάστιγα του πολυπολιτισμού, μίλησε στο Fox News ο Nigel Farage. Με αφορμή τη σύλληψη τριών ανδρών στις ΗΠΑ οπαδών της ISIS οι οποίοι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ αλλά και η φυγή από τη Βρετανία τριών ανήλικων κοριστιών με προορισμό τη Συρία για να ενταχθούν στην ISIS ο Farage ανέλυσε τη μάστιγα του πολιτισμού και τι λάθη έχουν γίνει στη χώρα του.

Είπε μεταξύ άλλων:

«Αυτό που κάναμε μέσα από μια στοχευμένη πολιτική  για τον πολυπολιτισμό και για να δείξουμε στον κόσμο τι «υπέροχοι» άνθρωποι είμαστε επιτρέψαμε σε διαφορετικές κοινότητες να αναπτύξουν διαφορετικούς πολιτισμούς μέσα σε μια ιουδαϊκή και χριστιανική κουλτούρα.

Στην περίπτωση της δικής μου χώρας το σύνταγμά μας το αναφέρει ξεκάθαρα πως αυτό είμαστε και αν πρέπει να είμαστε ανεκτικοί σε άλλες κουλτούρες και άλλες θρησκείες πρέπει να μάθουν να σέβονται τον νόμο της δικής μας χώρας.

Νομίζω ότι το πρόβλημα στις ΗΠΑ είναι κατά πολύ μικρότερο από το πρόβλημα που υπάρχει στη Βρετανία. Πάρτε για παράδειγμα τα τζαμιά στην Βρετανία. Σε αυτά έχουν διεισδύσει μια σειρά από θρησκευτικούς ηγέτες που κηρύττουν και που χρηματοδοτούνται με μεγάλα ποσά από τη Μ. Ανατολή  και λένε πράγματα μέσα στα τζαμιά αυτά που αν τα έλεγα εγώ στους δρόμους του Λονδίνου ή εσείς στους δρόμους της Ν. Υόρκης θα είχαμε συλληφθεί».

«Σε μια πόλη στην Αγγλία χιλιάδες κορίτσια ανήλικα συστηματικά βιάζονταν και ο λόγος που δεν κάναμε κάτι ήταν ότι οι βιαστές ήταν Πακιστανοί μουσουλμάνοι και φοβόμασταν να πούμε κάτι μήπως μας αποκαλέσουν ρατσιστές. Με λίγα λόγια φοβόμαστε την ίδια μας τη σκιά».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.