Σελίδες

26 Φεβρουαρίου 2015

Οι συνανθρωποί μας συνεχίζουν να αυτοκτονούν από απελπισία....

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας αυτόχειρες είναι μια 63χρονη μητέρα και ο 27χρονος γιος της, οι οποίοι έπεσαν από βεράντα πολυκατοικίας στον 5ο όροφο στην οδό Σαμαρτζή στη Χαλκίδα.

Από τις πρώτες καταθέσεις φαίνεται ότι πρώτα έπεσε ο γιος και ύστερα η μητέρα. Η μητέρα σκοτώθηκε επιτόπου ενώ ο γιος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και εξέπνευσε πριν από λίγο.

Oι αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας αναφέρουν ως πιθανά αίτια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια. 


ΣΧΟΛΙΟ
Εκοψαν την αναπηρική σύνταξη της μάνας κι ο γιος ήταν 3 χρόνια άνεργος...
Επιτροπή του ΙΚΑ είχε κόψει από το 2011 την αναπηρική σύνταξη και πρόσφατα βγήκε και τελεσίδικη δικαστική απόφαση εναντίον της μάνας....

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι της και σημείωμα της γυναίκας κατά του ΙΚΑ και της δικαιοσύνης....

Αν και οι μνημονιακοί προδότες υποτίθεται ότι ανήκουν στο παρελθόν εντούτοις τα θύματα τους συνεχίζουν να αυξάνονται....
Το ελληνικό αίμα συνεχίζει να ρέει...
Η απελπισία συνεχίζει να χτυπάει τις ελληνικές οικογένειες και το κακό είναι ότι οι ελπίδες που στήριξε η κοινωνία μας στους "αντιμνημονιακούς" μέχρι στιγμής διαψεύδονται οικτρά....

Οι απελπισμένοι συνάνθρωποί μας συνεχίζουν να πηδάνε από τα μπαλκόνια....

Το αθώο αίμα τους να στοιχειώνει τους προδότες πολιτικούς, αλλά και αυτούς που με τις δικές τους γνωματεύσεις κι αποφάσεις έκοψαν την αναπηρική σύνταξη της μάνας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.