Σελίδες

26 Δεκεμβρίου 2014

"Έφυγε" ο Σεραφείμ Φυντανίδης.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών άφησε το βράδυ των Χριστουγέννων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Φυντανίδης, ο οποίος αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα.

Ο Σεραφείμ Φυντανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στο Περιστέρι τον Μάρτιο του 1937. Το 1960 έλαβε πτυχίο της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ). Αρχικά εργάστηκε στην εφημερίδα Έθνος ως συντάκτης την περίοδο 1957 - 1968. Στην περίοδο της Χούντας από το 1968 μέχρι το 1974 εργάστηκε στη Απογευματινή στην αρχή ως υπεύθυνος ύλης και αργότερα ως αρχισυντάκτης. Από το 1974 μέχρι τον Ιούνιο του 1976 υπήρξε διευθυντής σύνταξης στην Ακρόπολη. Από τον Ιούνιο του 1976 μέχρι τις 27 Απριλίου 2007, ήταν διευθυντής της απογευματινής Ελευθεροτυπίας.

Υπήρξε συνεργάτης της κρατικής τηλεόρασης και παρουσιαστής εκπομπής. Ήταν μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

πηγή

2 σχόλια:

  1. σκατα στα κοκκαλα του μπολσεβικου μισελληνα πλουτοκρατη εξουσιαστη και θανασιμου εχθρου του ελληνικου λαου!
    καρκινο σε ολη τη σοβιετικη οικογενεια του και σε ολα τα νηπια των αριστεριστων!
    ξερω ξερω θα πειτε παλι τα χριστιανοδεξιουλικα-αστουλικα προβατιστικα σας οτι δεν λεμε τετοια δεν θα πεσουμε στο επιπεδο τους και αλλα τετοια αρωστημενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο ειναι μεγιστη ασεβεια σε έναν νεκρό που δεν δικαιολογειται για εναν Ελληνα... εκτος κι αν δεν εισαι..

    Εχω συγκρουστει πολλες φορες με τον μακαριτη κυριως για εθνικα και ρατσιστικα θεματα...

    Ομως πλεον Θεός σχωρεστον οπως λεει κι ο λαος μας....

    Και μου κανει εντυπωσει που προβλεπεις και τι θα πω...

    Σε παρακαλω να μην δωσεις συνεχεια γιατι θα τα σβησω ολα τα σχολια μονομιας...
    Και το πρωτο σχολιο το επετρεψα μονο και μονο επειδη με δικη μου ευθυνη εχω ελευθερωσει για λιγες μερες τα σχολια...

    Δεν θέλω το ιστολογιο μας να γινει βοθρος...

    Ελπιζω να το σεβαστεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.