Σελίδες

24 Οκτωβρίου 2014

Νότης Μαριάς: Όχι στον αποκλεισμό της ελληνικής γλώσσας ως γλώσσας εργασίας της Ευρωβουλής.

Παρέμβαση του Αντιπροέδρου των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Ευρωβουλευτή Καθηγητή Νότη Μαριά, κατά τη Συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας Μασρέκ στις Βρυξέλλες στις 13/10/2014. 

Ο Νότης Μαριάς αφού κατήγγειλε τον αποκλεισμό της ελληνικής γλώσσας ως γλώσσας εργασίας στην παραπάνω Αντιπροσωπεία επισήμανε ότι αυτό συνιστά παραβίαση των δημοκρατικών του δικαιωμάτων, τόσο ως πολίτη όσο και ως Ευρωβουλευτή, που προστατεύονται από τις Συνθήκες της Ε.Ε. και το Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. και δήλωσε ότι σε περίπτωση που η ελληνική γλώσσα δεν αποτελέσει γλώσσα εργασίας στην παραπάνω Αντιπροσωπεία τότε θα προσφύγει στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο. Αναμένεται η απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο παραπάνω ζήτημα που έθεσε ο Νότης Μαριάς. 

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Μπράβο του τιμάει την ψήφο των Ελλήνων που τον τίμησαν....
Εδω φτάσαμε φίλοι μου....
Ο άνθρωπος που απλά κάνει το πατριωτικό του καθήκον πρέπει να επευφημείται.
Αυτό είναι αποτέλεσμα δεκαετιών διακυβερνήσεως κι εκπροσωπήσεως από προδότες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.