Σελίδες

15 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΜΜΑΤΙΛΑ!!!

Του Μιχάλη Τζανάκη 

«Ποσοστό 40% της συνολικής κρατικής χρηματοδότησης που λαμβάνει κάθε κόμμα και συνασπισμός κομμάτων είναι ακατάσχετο και ανεκχώρητο». (τροπολογία που εισηγήθηκαν οι βουλευτές Καραγκούνης και Κουτσούκος, της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα και δέχτηκε ο υπουργός Ντινόπουλος. 

Το παραπάνω απόσπασμα είναι ΝΟΜΟΣ!!! Γιατί; Γιατί έτσι γουστάρουν ταλαίπωρε ραγιά, πολίτη. Εσύ τρέξε να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ σου, γιατί έχει προσαύξηση 30% από τον δεύτερο μήνα, που είναι ληξιπρόθεσμος!!!

Χρωστά 14 εκατομμύρια η ΝΔ από τα δάνεια; Ε, και τι σε νοιάζει εσένα «Ελληνάκο»; Από πού κι ως πού ασχολείσαι με τα κόμματα; Εσύ ζεις για το ΑΦΜ σου και τη «δόση» σου. Σκάσε και πλήρωνε.

Τα υπόλοιπα τα κανονίζει ο … Καραγκούνης (όχι ο ποδοσφαιριστής) και ο … Κουτσούκος με τον Ντινόπουλο. Έτσι δρουν οι συμμορίες. Οι άλλες «συμμωρίες» (συν, μωρός) κλαίνε τη μοίρα τους και το ριζικό τους. Απλά ενημερώνονται απ’ τον Πρετεντέρη και πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές.

Υπακούτε ρε ραγιάδες στους νόμους του… Καραγκούνη και του Κουτσούκου. Στηρίξτε, κακορίζικοι, τις τράπεζες που διατηρούν την ομαλότητα στον τόπο…

Κάντε ό,τι σας λέει ο Ντινόπουλος και θα πάρετε ένα voucher πεντάμηνης απασχόλησης για το… παιδί σας και σε σας τους πιο μεγάλους σε ηλικία θα σας ρίξω μια… «Αλαμουντίν», για να περνά η ώρα σας. Δημοκρατία δε θέλετε; Ε, να υπακούτε στους «δημοκρατικούς» νόμους, που ψηφίζουν οι «δημοκρατικοί» νομοθέτες Καραγκουνοκουτσούκοι. Αλλά για να δούμε την αντίδραση των «εν αναμονή» κυβερνώντων. Θα υπάρξει; Αν δεν υπάρξει τότε ο πολίτης πρέπει να καταλάβει πως ζει σε μια συγκαλυμμένη και απόλυτη «χυδαιοκρατία» και είναι έρμαιο της πανδημίας που λέγεται «κομματίλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.