Σελίδες

28 Σεπτεμβρίου 2014

Η νίκη του Κεντέρη απέναντί σε 7 έγχρωμους. Αυτό που δεν μπόρεσε να αντέξει η Νέα Τάξη Πραγμάτων...

Μπορεί η μορφολογία του σώματος των ανθρώπων που ανήκουν στην μαύρη φυλή να τους βοηθά στις αθλητικές επιδόσεις κι αυτό είναι ένα ανθρωποβιολογικο στοιχείο, όμως ενίοτε και κάποιοι λευκοί βρίσκονται σε μια αθλητική κατάσταση υπέρτερη και επικρατούν...

Αυτή είναι και η ομορφιά του αθλητισμού. Η προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι, οι αθλητές εν προκυμαίνω αμοιβεται στους αγωνιστικούς χώρους όπου δεν χωρά ρατσισμός και μίσος.
Εκεί διαπρέπει η άμιλλα των αθλητών και ο αλληλοσεβασμός.

Ομως υπάρχουν κάποιες μυστικές δυνάμεις λεσχών που εδώ και χρόνια ελέγχουν όλες τις παγκόσμιες αθλητικές (και όχι μόνο) ομοσπονδίες και οι οποίες έχουν αδικαιολογήτως επιδωθεί σε έναν αγώνα και καλά, κατά του ρατσισμού κλπ... Στην πραγματικότητα οι ίδιες φέρονται ρατσιστικά και φασιστικά σε όσους σηκώνουν κεφάλι....

Μια τέτοια περίπτωση ήταν ο Κώστας Κεντέρης.
Νίκησε στον αγώνα των 200μ στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϋ στις 28 Σεπτεμβρίου 2000.
Σαν σήμερα...
Και κατόπιν κατηγορήθηκε για ντοπαρισμένος!!!!

Οπως είναι φανερό ντοπαρισμένος ήταν μόνο ο ίδιος και κανένας άλλος αθλητής της κούρσας του... γιατί έτσι έπρεπε...
Αλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι οι Αμερικάνοι ειδικά αθλητές δεν ντοπάρονται... ποτέ!!!
Γι αυτό και συνήθως αρνούνται τους ελέγχους...

Για μας θα μείνει πάντως αξέχαστη η κούρσα του...

Δείτε το βίντεο:



Και σε ρωσική έκδοση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.