Μια από τις πλεον στημένες δημοσκοπήσεις βγήκε στο φως των ξεπουλημένων ΜΜΕ(ξαπάτησης)...
Κατ' αυτ;hν η ΝΔ που στις τελευταίες εκλογές πήρε το περίεργο 22%, σήμερα μετά τον ΕΝΦΙΑ (που απέφυγε να αναφέρει οποιοσδήποτε νεοδημοκράτης προ των εκλογών ενώ είχε σχεδιαστεί κι αποφασιστεί εδώ και 2 χρόνια) και την γενική κατακραυγή που την έχει οδηγήσει πλέον σε μονοψήφιο ποσοστό παρουσιάζεται με ποσοστό 20,4%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προφανώς μας περνάνε για ανεγκέφαλους...
Εν τω μεταξύ το στήσιμο φαίνεται από το ποσοστό της ΧΑ αλλά και από τα υπόλοιπα ποσοστά...
Το δούλεμα πάει σύννεφο...
(η εικόνα από το Olympia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.