Σελίδες

1 Αυγούστου 2014

Σαρώνουν την χώρα τα αυτοκίνητα της Google για το street view.

Στην Ξάνθη το όχημα της Google – Φωτογράφισε για δεύτερη φορά την περιοχή για το Street View.

Το όχημα γύρισε τους δρόμους της πόλης αλλά και των πεδινών και ορεινών οικισμών, φωτογραφίζοντας για δεύτερη φορά την περιοχή ώστε στη συνέχεια οι εικόνες αυτές να χρησιμοποιηθούν για τον εμπλουτισμό της σχετικής υπηρεσίας που προσφέρει δωρεάν στους χρήστες της.

Όπως είναι γνωστό το όχημα βρέθηκε ξανά στην περιοχή για πρώτη φορά το 2011 με τις φωτογραφίες τις οποίες είχε λάβει τότε από την πόλη να κοσμούν σήμερα την υπηρεσία Google Maps.

Ηδη εδώ και μερικούς μήνες η γνωστή διαδικτυακή, και όχι μόνο, εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες της να περιηγηθούν τρισδιάστατα μέσω της υπηρεσίας Street View της Google Maps τόσο στην πόλη της Ξάνθης όσο και ευρύτερα στην Ελλάδα, κάτι που μέχρι πρότινος δεν ήταν εφικτό.

Ωστόσο αυτό που αντικρίζει κάποιος που επιχειρεί την εν λόγω περιπλάνηση είναι η αποτύπωση της περιοχής το 2011, όταν και είχε βρεθεί εδώ το σχετικό όχημα. Προφανώς οι νέες φωτογραφίες που ελήφθησαν θα προστεθούν στην υπηρεσία ώστε να είναι πιο πρόσφατη η απεικόνιση της περιοχής που θα προσφέρεται στους χρήστες του διαδικτύου.

Πηγή: thrakitoday 
το είδαμε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ
Στην Αθηνα κυκλοφορουν 2-5 οχήματα που γράφουν επάνω Google Maps κλπ...
Πρόσφατα είδα στην περιοχή μας ένα κόκκινο αυτοκίνητο με την κάμερα από πάνω.. 

Μια απορία: Είναι νόμιμο να φωτογραφίζει ένας ιδιώτης την περιουσία του άλλου χωρίς την άδειά του;
Για να το μάθετε αρκεί να πάτε με μια φωτογραφική μηχανή μπροστά στο σπίτι κάποιου και αρχίσετε να τραβάτε φωτογραφίες...
Για να δούμε.... η αστυνομία που θα έρθει θα σας μαζέψει; Εσείς τι λέτε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.